上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  654.2k

miss...你寫個d我都睇晒...
其實我覺得做愛呢家野...好正常既姐...
但係你就因為係老師所以有咁多所謂既"制爪"
但如果你唔係老師既話..可能個故事又未必吸引到我地睇一睇...
總之..其實你寫得好好gar la...~
係你既性放面..只要你覺得開心既就go ahead la~
講住咁多先啦....有機會再傾~

都幾好, 不過短咗啲, 唔係幾夠喉:smile_40: :smile_40: :smile_40:
引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-4-30 12:34 AM 發表
大家好!

SORRY~無完成之前既故事,因為之前岩岩監完考,突然想寫呢個新故事...

記得最初寫MISS YAN日記只係為過下手癮,但慢慢見到大家既支持,我覺得如果我唔再UPDATE,會枉費左你地撐我既義氣,所以...而家變成係為 ...

miss,,,我今日先睇到你篇文,,
就令我由第1頁睇到43頁,,
我真係好想同你分享睇完既感受

好似睇av咁.....

精彩... 支持你

正 , 正 , 正 , 多謝 , 多謝 .

加油

真人故事真係唔同d

引用:
原帖由 allen_lok 於 2008-5-9 01:04 AM 發表
miss...你寫個d我都睇晒...
其實我覺得做愛呢家野...好正常既姐...
但係你就因為係老師所以有咁多所謂既"制爪"
但如果你唔係老師既話..可能個故事又未必吸引到我地睇一睇...
總之..其實你寫得好好gar la...~
係 ...
多謝你既支持 ^^

引用:
原帖由 maverickk 於 2008-5-9 06:11 AM 發表
好似睇av咁.....
咁係好定唔好呢?

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-9 11:44 PM 發表

咁係好定唔好呢?
YES!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆