上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  654.3k

引用:
原帖由 abcgm 於 2008-5-3 05:40 PM 發表
咁你係咪真係有去做監考老師先?
有就好了,真係好想做你學生呢!!
對你好感興趣!!
好耐冇做愛了,自從4年前同女友分手後
我真係高考監考老師黎架...
4年無做愛?人都顛架喎~~

引用:
原帖由 rena570 於 2008-5-3 11:26 PM 發表
好好睇呀:smile_38:
其實好多人都話好睇...但點解好睇呢?

哈哈
高考果篇對我呢個應屆高考生黎講真係份外有親切感
miss....加油呀...!!!:smile_38:

回覆 #13 飛哥 的帖子

thankyou....

Miss Yan , 可能高考生睇完會影響成績wor , 日日入到試場就想搵妳 :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-4 00:35 發表

其實好多人都話好睇...但點解好睇呢?
可能因為妳寫得令人有親切感

引用:
原帖由 japan_20070707 於 2008-5-4 02:13 AM 發表
Miss Yan , 可能高考生睇完會影響成績wor , 日日入到試場就想搵妳 :smile_40: :smile_40: :smile_40:
:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ivan1025 於 2008-5-4 01:42 AM 發表
哈哈
高考果篇對我呢個應屆高考生黎講真係份外有親切感
miss....加油呀...!!!:smile_38:
咁你考文化聆聽時,有無停電or受到干擾?
0個日某地區斷左電纜

我真係覺得好無奈......
我add下大家既msn,都只係想識多個朋友
但最近有一個人...明明俾我block and del 左,都係咁用唔用身份add番我

我覺得你真係好無聊...

我唔會再add任何不明來歷既人...你為左令我會add你,竟然用我母校既電郵黎做msn,你呢d小把戲應該到此為止...

我諗呢度d男人唔係只係想同我上床掛...可能都有d電腦高手,會唔會幫下我呢個可憐既miss呢?:smile_13:

japan_20070707,你話我講呢個人係咪好衰呀????????

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-4 12:18 PM 發表
我真係覺得好無奈......
我add下大家既msn,都只係想識多個朋友
但最近有一個人...明明俾我block and del 左,都係咁用唔用身份add番我

我覺得你真係好無聊...

我唔會再add任何不明來歷既人...你為 ...
你係想我地幫你先?
定係你唔想人地add你?
但我好想add你@@
問下你關於中學嘎野@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆