上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  654.3k

引用:
原帖由 s55amg 於 2008-5-3 02:41 PM 發表
係喎!!
你唔係去街ga咩??

有機會都想上下你堂,聽下你教書!!
差唔多出去架喇...等緊人黎車我...

想上下我堂,聽下我教書...定同我上下床...聽下我呻吟先?kaka

回覆 #542 applesit1210 的帖子

long time no see you online la
nice to see your new story

回覆 #542 applesit1210 的帖子

要等你比機會啦!!haha

差唔多出發lu

再傾啦...各位...

引用:
原帖由 hatsumi 於 2008-5-1 09:19 PM 發表
miss yan 你篇文真係好精采
失禮啲講  搞到我發夢都同miss yan搞野

希望你繼續加油
我會一直睇落去
我都係。

Miss Yan,

介唔介意講妳果日係著褲(西褲)定係裙(西裙)?
可能著唔同的衫會有唔同效果。

不過篇野寫得唔錯。
有機會想睇下你教書同埋同你做個朋友。

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-3 02:59 PM 發表

想上下我堂,聽下我教書...定同我上下床...聽下我呻吟先?kaka
我都想同你上床呀,比你msn我呀=.=
你可當我講真,好想見下你真人呢@@
如不,都做個網友吧
比你msn我,or你加我
xxxxxxxxxxxxxxxxx

咁你係咪真係有去做監考老師先?
有就好了,真係好想做你學生呢!!
對你好感興趣!!
好耐冇做愛了,自從4年前同女友分手後

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-3 02:16 PM 發表

有街去之嘛...好耐無做愛啦...唉~~
週末應該去下街嘅!miss有人車您咪幾好!好耐無做吾得架!無魚水之歡個人好dry架!吾駛..唉!呢度咁多你fans,不如係度簡個啦!我報名先!:smile_42: haha!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-3 02:59 PM 發表

miss yan !您呢句回應好頂引丫!:smile_30: 掌聲鼓勵!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆