上一頁下一頁
發新話題

Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
737  654.3k

超正的故事-3-"thx~~

唔信miss講既 又或者唔鍾意睇既 就唔好留言啦 你咪比我地繼續(白痴)落去lo

miss 可唔可以add我
有d前途問題想問下你 我今年係al考生 好多野煩
MSNxxxxxxxxxxxxxxx
我開新account係唔想比人知道我

A very nice story about miss

Miss Sit,

我今日第一次睇左你個story, 又由第一個post睇到落泥.. 只係想你同講, 發表文章實在唔係一件壞事. 古今中外, 無數作家創作過官能小說, 情色小說, 呢一類題材, 絕對唔係問題, 而你寫呢個故事, 非但唔係一件壞事,反而係你呢個post度見到既, 係成功, 呢度好多人, 包括我, 都真係好欣賞你ga!

老師, 只不過係角色設定, 根本就唔應該非議.. Miss Sit係唔係老師, 都唔會影響佢係FORUM度POST文章既權利.. Miss Sit, 不要忘記自己最初寫呢個STORY既心情呢 ! 每個人心入面把尺都唔同, 重要既自己點睇自己, 對與錯, 有時真的是觀點與角度的問題..   Miss Sit, 繼續努力, im not only talking about ur story

多謝你地呀...好感動呀!

原來仲有咁多人有睇我既故事

仲有咁多人等我既故事....

仲咁支持我..

原本我係我行我素,係為自己興趣而寫,但見到大家咁撐我

心態有d唔同...好想為你地而寫...

引用:
原帖由 狂熱乂 於 2008-4-8 08:05 PM 發表
Miss 如果 我冇估錯你應該係教我個個Miss

聽日番學問下你先  :smile_30:
你即本試下問...不過你一定係估錯的

咁易俾你知道,就唔係我啦

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-4-9 11:33 PM 發表

仲咁支持我..

Welcome back.

Miss Yan, it seems that u can use PM now wor.

係呀

可以pm喇...hehe

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-4-9 23:33 發表

仲咁支持我..

我都有等架............:smile_13:

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-4-9 23:33 發表

仲咁支持我..

Good News !
Welcome Home !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆