上一頁下一頁
發新話題

琴晚搞左一次就......

收藏  |  訂閱
95  7.9k

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-3-17 02:20 PM 發表 查看引用來源
話時話, 點解唔早上再執一劑?
個人經驗, 效果幾好架!

好多時, 特別係天氣涼,
朝早醒咗, 女友都成個人鑽咗入被窩度"取暖"
我地訓覺都係只穿內褲, 男人一早多數都扯行架啦同性慾無關
佢取取吓 ...
你地好正:smile_o06:
同居幾時搞都OK啦
我同bf仲讀緊書啊, 最近忙mid-term少見左好多
咁岩琴晚佢屋企人唔係度我先上到去:smile_42:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 07:25 PM 發表 查看引用來源

同居幾時搞都OK啦
係㗎!條友唔知食錯咗乜,呢期愈來愈AV
失驚無神突襲我,突然除我條褲張開口就含埋嚟,
㩒住唔俾我郁等細佬喺佢口中變大,仲要爆完先收手

當然,我都有隨時隨地做番類似嘅事俾佢享受享受

正確D講,我地係搞嘢唔多,但週不時都高潮 :):)

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-3-17 07:43 PM 發表 查看引用來源

係㗎!條友唔知食錯咗乜,呢期愈來愈AV
失驚無神突襲我,突然除我條褲張開口就含埋嚟,
㩒住唔俾我郁等細佬喺佢口中變大,仲要爆完先收手

當然,我都有隨時隨地做番類似 ...
:')好羨慕.....
我同bf一個月冇搞喇 琴日佢好快地射左一次,
小弟弟好耐未試過咁舒服一時開心好早就射當我期望有第2次, 佢已經訓著左
你覺得我下次可以做d咩令bf有更強既性慾?

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 07:52 PM 發表 查看引用來源

小弟弟好耐未試過咁舒服一時開心好早就射當我期望有第2次, 佢已經訓著左
其實唔知浄係我定好多男人都係咁,
但「好快就射」有可能係最近打過機嘅証據

但你都唔好信晒我住,畢竟係好耐以前嘅經驗啦
早一兩日打過飛機,做愛時會比成個禮拜冇打過,射得快好多!

anyway,性慾好難話加強就加強,
體力尚且有得操,多D運動個人會冇咁易攰,
飮食清淡D,唔好太多煎炸肥膩嘢好似話都有少少幫助

至於床上方面呢,
你知佢最大嗜好係咩嗎?例如有D人係內衣,制服,高根鞋,有D人係身體部位例如腳!
知道的話,事情易辦好多!
我自己呢,任何佢想我服侍佢嘅方法我都樂意去做,
好多次都係本來射完D火已經熄哂,見佢咁happy咪再用口俾佢舒服多一陣囉,
點知睇到佢high成咁我又硬番,咪再嚟多次俾佢,
所以令我「性慾強」嘅主要原因,係佢個好享受嘅樣

你又試下多D表現出嚟,話唔定有驚喜呢

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:26 PM 發表 查看引用來源
琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:
就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:

係咩問題呢?我想幫bf
師妹唔好擔心,我諗你BF攰姐......,我老公有時都會係咁!

比番少少時間佢休息下MA:smile_o13:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 07:52 PM 發表 查看引用來源

系你bf面前自慰試下:smile_47:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 07:25 PM 發表 查看引用來源

同居幾時搞都OK啦
系邊道讀緊啊師姐

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:26 PM 發表 查看引用來源
琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:
就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:

係咩問題呢?我想幫bf
妳同佢做得太多

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:26 PM 發表 查看引用來源琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:係咩問題呢?我想幫bf
系吾系妳妹妹太肚餓嚇怕左條jj呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆