係太短?入唔到,點算

收藏  |  訂閱
35  4.3k

係太短?入唔到,點算

第一次post...想問下大家意見。
講下背景先,未同現任男友做前,我都有同ex搞。含吹,前後,sm咩都做過哂...
我係大食既,但都好多水。最高一晚6次....可惜2年前同佢分手,真係好中意佢狠狠既抽插。勁爽!!
現任男友2x歲,第一次拍拖同做愛。乖乖仔,平時同佢出街只係拖下手仔,連錫都唔敢。但有時攬住佢感覺到下面硬哂。
前兩日佢放假,屋企人番左大陸。咁就拎左佢第一次!!前戲我地做到足....佢硬哂,我濕哂架!!
餓左咁耐既我已經坐左上去。全程無帶袋入!!!
講真,見到弟弟時,有少少失望。因為真係有d短,但粗度ok既!!無理啦,un unun....
無耐男友話龜頭有d痛,所以出番黎。唔知關唔關佢無割包皮事呢?
好快好快軟哂。咁再愛撫下佢啦,幫佢吹同含....
期間感覺到龜頭有水出,但唔係精。正常的嗎?我d ex無依個情況架!!!
同埋佢真係好短,我係口幫佢含到硬既,但最長都去唔到我喉嚨頂....d ex插到我想嘔﹏
咁好啦,佢話想射,咪諗住俾佢打真軍推車囉...
點知入極入唔到...就算入到兩下就跌出黎。
最後再幫佢吹勁耐,但都射唔出!!!
點解會咁既,有無人知點解決....
最慘係佢唔要時,我好想要!!!又無理由係佢格離自己黎,叫佢幫我,佢又唔識同已經好累﹏
係咪佢緊張至會咁....定係因為包皮影響呢?
我唔想自己搞呀,我要高潮丫!!!!!!

引用:
原帖由 abc520bb 於 2013-3-5 03:59 PM 發表 查看引用來源
講下背景先,未同現任男友做前,我都有同ex搞。含吹,前後,sm咩都做過哂...
我係大食既,但都好多水。最高一晚6次....可惜2年前同佢分手,真係好中意佢狠狠既抽插。勁爽!!
現任男友2x歲 ...
死症....:smile_39::smile_39:

你講ge短未免太短.. 如果真係咁, 可能要其他野/人幫下你

引用:
原帖由 abc520bb 於 2013-3-5 03:59 PM 發表 查看引用來源
現任男友2x歲 ...
如果短入不到, 可以識後面
射唔出, 可能緊張

引用:
現任男友2x歲 ...
佢比唔度, 你又唔想自己搞, 甘咪搵人幫囉, 有咩問題呢?

你覺得佢短, 唔通叫人駁咩?!

回覆 4# 的帖子

後面好痛架喎:smile_13:
點至可以令佢放鬆d呀.....
同關唔關無割包皮事呢

引用:
原帖由 abc520bb 於 2013-3-5 05:57 PM 發表 查看引用來源
同關唔關無割包皮事呢
後面入(狗仔式), 唔係插 c 眼
佢短應該頂不到你子宮

relax 同佢傾計

唔關無割包皮事

短呢個問題係比較難搞啲。
因為天生嘅。
你試下同佢一齊睇下咸片先,又摸下佢咁囉,等佢冇咁緊張。

我覺得同未割包皮係冇關ge,我都未割,都冇咩影響。

我好明白大食又冇得搞真係好難忍!我都係同路中人。

加油啦!師姐!

邊到有男人虧成咁

引用:
原帖由 abc520bb 於 2013-3-5 05:57 PM 發表 查看引用來源
同關唔關無割包皮事呢
即係佢同你夾唔度囉

前往最後回覆