上一頁下一頁
發新話題

唔知標題打咩好

收藏  |  訂閱
52  4.5k

離開佢啦...你會有真心對你的人
引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-1 04:22 PM 發表 查看引用來源
我唔知同邊個講好 ED野又好難同人講
所以想去FORUM同人傾下
男朋友成日係我隔離睇AV/H動&打飛機
每次我都會好唔開心個心好痛 會喊
可能我真係太愛佢..唔中意佢幻想同其他女仔做..
雖然其他男仔話只是幻想姐 完全 ...

回覆1 #的帖子

分手吧!

支持分手 啦

引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-1 04:22 PM 發表 查看引用來源
你條仔賤到無人有

咁多男仔唔小西:smile_41:

引用:
儍女!已經唔愛妳啦,佢仲未發展到出去偷食咋!遲早既事!
自己要有心理準備呀!

你男友都好自私啫.

快D同佢分手啦, 否則盞自己痛苦.

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2013-3-7 07:21 PM 發表 查看引用來源
你男友都好自私啫.

快D同佢分手啦, 否則盞自己痛苦.
嘩.........原來妳係大波妹
:smile_o04:

引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-1 16:22 發表 查看引用來源
問題係0係個男仔果面多wor,

佢根本但求一射都唔配合ar~~~

引用:
原帖由 小詠女 於 2013-3-1 16:22 發表 查看引用來源
雖然其他男仔話只是幻想姐 完全無問題...
我知道每個男人都一會睇 有無女朋友都好..
我知道我唔應該唔開心  但我就是控制不了..
我連咁小事都接受唔到...真是差勁的女朋友...
仲有就係我覺得佢中意睇AV打飛機多過喜歡跟我做..
佢睇AV打飛機 好似HIGH好肉緊同專注
比同我做好多了....佢很少跟我做 他寧靜打飛機
他說做X辛苦 佢同我做每次都不過半分鐘就完了..我根本咩都FEEL唔到..
我每次都未READY 一來就入 佢有話過我唔夠濕弄損了他
我心想 你一入就來 我點濕?? 我好像變了洩慾工具..
佢每次都比我感覺求其膚衍了事.....
佢話真的很想要 才會同我做 所以很快射wo....
唉...現在我已經不想跟他做了..根本甚麼mood都沒有了..佢當我是甚麼....
他以後睇AV打飛機好了...佢以後都唔使再買避孕藥給我食了
佢都係中意打AV打飛機多d 我食藥都唔知食黎做咩...
睇住佢打飛機? 佢一個月最多咪同我做2次... 每次半分鐘內...
仲有佢每次成個身體壓住我 我好辛苦...
佢仲話我係死魚...又話我只係免費雞...又話點解人地AV女優下面咁白...
我以前唔睇AV 見佢成日打飛機打得咁high 睇得咁happy 咁中意幻想同女優做..
我自己又睇囉 我又幻想下同男優做lo...
還掂同佢做我都無咩feel 唔想再比佢話...
我真的不知道高潮有甚麼感覺..
見d AV女優好high的..而我不知道有甚麼咁high..
甘ge男朋友..飛得!!如果我gf話我係免費鴨!死魚,即飛!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆