上一頁下一頁
發新話題

點解D仔話搵SP難

收藏  |  訂閱
264  17.0k

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:36 AM 發表 查看引用來源

我就係想知多d女仔諗咩:smile_24:

唔會甘死蠢呀:smile_19:
如果每次都係一問一答,
其實個對話係好沉悶:smile_39:
可以試下問一個問題前講埋你既睇法
咁樣佢直覺上介心會少D,加上會自然反應咁答你既問題
例如:
男:係呢,你鐘唔鐘意食日本野架??我自己好鐘意食
女:我都鐘意架
男:咁你鐘意食日本野D咩呀?我最鐘意食鰻魚飯,我覺得鰻魚配飯好絕配,又或者拉面
女:我比較鐘意食三文魚
男:我都鐘意喎,重有甜蝦,咁你食唔食海膽架?我自己就好鐘意食,但係有D朋友就覺得個質感唔好

如此類推

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:39 AM 發表 查看引用來源

媾女我識呀,我係唔識搵sp
把妹達人就係教人去ons
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:40 AM 發表 查看引用來源

佢捉左對方心理

有時做下無聊野, 都可以呃到女仔歡心
http://www.youtube.com/watch?v=J-T26bpDG4I
我都明,我有個朋友識玩d小魔術,成日都氹到d女仔好開心,好快就......:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 02:42 AM 發表 查看引用來源

如果每次都係一問一答,
例如:
女:我都 ...
好有經驗:smile_40:

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:43 AM 發表 查看引用來源

我都明,我有個朋友識玩d小魔術,成日都氹到d女仔好開心,好快就......:smile_13:
仲有攝影:smile_40:

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:42 AM 發表 查看引用來源

我覺得唔係相處開, 話題會越來越少
:smile_27:
認同:smile_38:會

越來越少野講

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:42 AM 發表 查看引用來源

我覺得唔係相處開, 話題會越來越少
:smile_27:
所以點樣令話題多先係重要一環,
加上要細心記住條女鐘意既野
咁先會容易引到條女同你傾多D野
到時唔洗問佢食左乜
佢會自己影相話你知:你睇,依個係我今日既午餐:smile_o10:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 02:42 AM 發表 查看引用來源

如果每次都係一問一答,
例如:
女:我都 ...
又學到野:smile_13:

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:43 AM 發表 查看引用來源

魔術, 堅多女fans:smile_13:

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:43 AM 發表 查看引用來源

把妹達人就係教人去ons
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
聽日要去買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆