上一頁下一頁
發新話題

點解D仔話搵SP難

收藏  |  訂閱
264  17.0k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 02:17 AM 發表 查看引用來源

我比較欣賞當識朋友既人
由朋友開始,比較易接受
我成日都覺得當清醒既情況下,世界上係無咁多淫娃盪婦
飲左酒另計:smile_o01:
因為

淫娃盪婦多數都係表面包裝得好好

飲酒只不過係令佢地快d表露出黎

:smile_o13:

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:20 AM 發表 查看引用來源

因為淫娃盪婦多數都係表面包裝得好好

可以咁講,同埋我覺得wechat依類既溝通方式太浪費時間
你一條女可能要晒好多時間去慢慢同佢chat
落bar識重快靚正:smile_o10:

回覆 148# 的帖子

有感覺點解唔做男女朋友呢?

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-20 02:20 AM 發表 查看引用來源

因為淫娃盪婦多數都係表面包裝得好好

借酒行兇 :smile_40:

引用:
原帖由 tobya 於 2013-2-20 02:23 AM 發表 查看引用來源
做得男女朋友就唔洗做SP啦

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:23 AM 發表 查看引用來源

不過好多女唔飲酒,要借酒行兇都唔係易事黎:smile_o08:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 02:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我試過有有兩個大陸妹飲到high high地, 有一個唔係好行到
叫我地四個男人送佢地回家, 跟手鎖門唔俾我地走..... 想禁室.....
:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 02:22 AM 發表 查看引用來源

女係鍾意比人媾下
我知呀,我用左好多時間都得唔到結果...

落bar我怕羞仔上身:smile_o08:

引用:
原帖由 tobya 於 2013-2-20 02:23 AM 發表 查看引用來源
係... 真係好怪
人類就係咁怪

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 02:23 AM 發表 查看引用來源

最緊要啱feel:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆