好耐都沒有甚麼了

收藏  |  訂閱
34  2.5k

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-27 02:51 AM 發表 查看引用來源

所以我要用「其他方法」囉哈哈哈。我會學下去接「新事物」架喇有機會的話!

甘會唔會接受"新事物"搵sp先?
or 搵個只用震旦性玩具幫你既partner先?

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-3-27 02:54 AM 發表 查看引用來源

甘會唔會接受"新事物"搵sp先?
or 搵個只用震旦性玩具幫你既partner先?
SP真的不會,過唔到自己。我先唔信有男人只會肯幫個女仔用玩具。我好敏感,一開始被摸已經會嗌,一嗌我d EXs就話頂唔順。所以我唔信有partner可以剩係用玩具幫我囉!你話係咪先?

各位,我不會add wechat, line 或其他網絡通訊方式的。請見諒。

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-26 05:21 AM 發表 查看引用來源
因為最後胸部豐滿咗,性慾亦好似大咗,無男朋友,要日日用花灑。屋企細,唔敢買玩具。想問仲有咩可以幫到自己?

夾住枕頭磨妹妹應該唔錯的!

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-27 03:46 AM 發表 查看引用來源
各位,我不會add wechat, line 或其他網絡通訊方式的。請見諒。

用自己手指, 或者買青瓜.......情況嚴重就要拜讀高主教潮文喇......

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-27 03:38 AM 發表 查看引用來源

SP真的不會,過唔到自己。我先唔信有男人只會肯幫個女仔用玩具。我好敏感,一開始被摸已經會嗌,一嗌我d EXs就話頂唔順。所以我唔信有partner可以剩係用玩具幫我囉!你話係咪先?

http://i1.hk/d/images/ ...
呢個世界什麼樣的事都有可能會發生啦,就算個男人只用tongue奶不ml,或用手不ml或用玩具不ml,又有什麼出奇呢,
只要雙方事前同意用什麼方式來玩就可以了,大家成年人那會控制不了自己嗎?
事實上我試過只用tongue,手,玩具去服侍一個女性partner,但全程我沒有同她sex,只她一個enjoy!
信唔信,隨你?
又問你拿wechat ,shype,只是想方便chat下only,你不想那就算了,

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-27 02:04 AM 發表 查看引用來源

哈又唔係one night stand呀!

嘩!one night 要 stand,好累喔!:smile_o01:

好無用啊最後還是keep住用花灑!
不過我會嘗試大家提議給我方法!

明天朋友帶我去蒲啊!望有艷遇!

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-28 03:55 AM 發表 查看引用來源
好無用啊最後還是keep住用花灑!
不過我會嘗試大家提議給我方法!

明天朋友帶我去蒲啊!望有艷遇!

ons ??good luck

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-3-27 02:13 AM 發表 查看引用來源

枕頭都得?哈哈未聽過!BF唔係揾來為ML架嘛!即使條件ok,有外在有內在都唔係話就可以揾到!不過男人係膚淺,一見到作短裙同低少少胸就即刻對你反應態度好勁多…不要得!

http://i1.hk/d/image ...
哈哈,又幾哦:smile_o01: :smile_o12:

前往最後回覆