上一頁下一頁
發新話題

#75 食埋個朋友

收藏  |  訂閱
116  39.9k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-13 11:32 PM 發表 查看引用來源

haha..C妹呢排點啊咁..?
都係冇開餐?
兩個月:smile_45:

我之前都有個飲野識既男仔,都好似師姐同你個 fd 咁,係幾開心架,最緊要大家ok je

引用:
原帖由 Muahhh 於 2017-6-17 03:38 PM 發表 查看引用來源

你幾多歲?

引用:
原帖由 Muahhh 於 2017-6-17 03:38 PM 發表 查看引用來源

你幾多歲?

話說有一次同左自己fd既fd上左床:smile_13:

果陣係朋友A生日 唱k識左呢個男仔既,
果晚大家都飲大左 個個都挨身挨勢 手多多禁
唔知幾時交換左contact 第二日訓醒無啦啦有人whatsapp我
話佢係琴晚朋友A個fd 阿X
之後傾傾下發覺都幾岩傾,有約出黎食飯睇戲飲野

有1次終於飲完野去左開房:smile_35:
尖沙咀黎黎去去都係果3間時鐘傢啦
不過個人比較偏好維記多d,
上到房其實都4點幾 已經好攰 一齊攤左係床到睇電視
跟住佢話講下對上一次黎係幾時
我對上一次係同XX黎:smile_24: 一講就有d唔開心
始終飲左酒 情緖起伏係會大d
佢見我靜左 就一野攬住我 嘴左落黎
佢話我個嘴仔好軟好好錫
佢開始除我d衫, 我就話不如沖涼先啦(我有少少潔癖:smile_35

佢就捉左我起身幫我除晒d衫衫褲褲 拉我入廁所沖涼
沖涼自然會手多多傢啦~ 幫我搽下泡泡 同埋重點清潔下
咁我都好識做 幫佢洗返既
搞左好耐終於沖完 就包住毛巾咁坐左係床
佢一野禁低我 想拉開我條毛巾
我捉實唔比佢拉開 跟住佢就慢慢錫我 由面豬登 到頸 跟住隻手伸入毛巾入面~
揸揸我對奶 仲玩我lin lin
我果一刻 已經濕晒....(本身好易濕)
佢一摷落去 就望住我奸笑:smile_04:
用手撩左幾下我已經嗌晒救命
佢一野扯開我條毛巾 笠返個套就隊入黎
本身我仲諗住佢會叫我含 但係佢已經硬晒 ready~
條友禁住我對手 下下都鋤落黎 好粗暴
不過我好enjoy 狗仔果陣又打我pat pat打到啪啪聲
最後佢抆出黎 射晒係我個胸到:smile_40:
搞完已經6點幾 好在維記d間係不見天日
沖完涼攬住訓到11點幾就走左

之後雖然無再同佢搞野,但係都間唔中有出黎食下飯
有時朋友A約飲野都會見到佢
不過 當然無人知我地咁"熟"啦:smile_47:

最後 係相
其實我真係好肥 唔係果d大波腰幼既女仔黎:smile_45:

引用:
原帖由 織田信長香 於 2017-6-18 12:38 AM 發表 查看引用來源
你幾多歲?
廿幾囉~ 唔係18 22:smile_27:

有無34c?

引用:
原帖由 Muahhh 於 2017-6-18 09:42 PM 發表 查看引用來源

廿幾囉~ 唔係18 22:smile_27:
身材好正

引用:
原帖由 Muahhh 於 2017-6-18 09:40 PM 發表 查看引用來源
話說有一次同左自己fd既fd上左床:smile_13:

果陣係朋友A生日 唱k識左呢個男仔既,
果晚大家都飲大左 個個都挨身挨勢 手多多禁
唔知幾時交換左contact 第二日訓醒無啦啦有人whatsapp我
話佢係琴晚朋友A個fd 阿X
...
師妹對波幾勁喎

肥肥地有肉地先啪啪聲呀嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆