人妻進入AV mode

收藏  |  訂閱
31  14.3k

人妻進入AV mode

向各位cHing報告吓人妻Peggy之近況。自從教識佢偷食之後。佢D淫底已經浮哂上面。 之後姣試3P, 重要係佢心儀嘅大隻仔教練,令佢對搞嘢上哂癮!中哂毒!
因為每次3P佢可以一日被屌到3-4次,咁佢至夠過癮!之後我同Andy又識到一D專玩人妻嘅老細。 佢哋去到分行,見過Peggy都嗒哂糖。冇諗過佢個樣咁純,居然會咁姣!
於是最近搞咗一次3in1!
上到Peggy屋企,我哋先嚟一個雀局,三個人一齊送牌俾PEGGY, 老細當然輸最多,Peggy贏到笑,我哋叫佢再贏一舖就解一粒鈕。唔駛一粒鐘,上身而搞掂!只剩短褲!
老細就老實不客氣同佢開始咖輪,食奶。
Andy識做就入房攞2個枕頭,放咗Peggy喺麻雀枱上開波,Peggy攤在枱上,俾老細除埋條褲,只有背脊在台面,對長腿就俾老細捉住撐大咗,一嘢一嘢咁直搗黃龍!
而Peggy個頭就仰後幫Andy哥吹!呢個姿勢超淫!我就趁機會大力搓佢兩團波波。一下子三個男人各有各忙。 老細大約十分鐘後大滿足,收兵。收兵前我讓番對奶奶俾佢揸. 佢大讃Peggy彈手!
含緊嘅Peggy反番過身,因為如果Andy哥在她口中一射,反身嘅姿勢佢就一定領嘢,於是反身條脷再加兩錢肉緊,Andy即刻口瀑, Peggy全收呑了!  Peggy好識做,陪老細入去shower, 老細冲乾淨就著番衫走先,臨走大讚Peggy好正,下次再玩過,我就同Andy繼續陪人妻玩下半場!.....

頭像係人妻相???

引用:
原帖由 光棍霸主 於 2017-6-17 07:26 PM 發表 查看引用來源
頭像係人妻相???
👍🏻最難得係唔化裝都咁正,輪廓四正,好有住家feel!  條淫妹上牀係另一個人! 每次屌完,佢光脫脫咁行入冲涼房,十分誘人!😋

引用:
原帖由 MyBig9 於 2017-6-17 19:17 發表 查看引用來源
向各位cHing報告吓人妻Peggy之近況。自從教識佢偷食之後。佢D淫底已經浮哂上面。 之後姣試3P, 重要係佢心儀嘅大隻仔教練,令佢對搞嘢上哂癮!中哂毒!
因為每次3P佢可以一日被屌到3-4次,咁佢至夠過癮!之後我同And ...
尼種淫妻,最好賣佢去做雞。。。哈哈!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-6-17 09:57 PM 發表 查看引用來源

尼種淫妻,最好賣佢去做雞。。。哈哈!
不遠矣!  難得佢做得enjoy!  
每次屌完我哋都喺佢老公面前話佢老婆好!!!

介紹黎屌下

頭像真係妻? 感覺真係唔錯喎, 應該幾靚女,仲要肯玩3P, 呢D人妻真係寶, CHing真係性福

引用:
原帖由 MyBig9 於 2017-6-17 07:17 PM 發表 查看引用來源
因為每次3P佢可以一日被屌到3-4次,咁佢至夠過癮!之後我同And ...
好正呀,下次是幾時先

好耐沒上來寫post

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2017-6-17 10:48 PM 發表 查看引用來源
好耐沒上來寫post
再來吧,等你

前往最後回覆