上一頁下一頁
發新話題

公司秘密 P.19 文

收藏  |  訂閱
320  90.1k

既然一個女人起公司默許讓自己抽水滿足,好自然不會錯失咁好機會,A君會盡情張你淫蕩,只要無人無cctv的地方下,正常都成為,被他正法荒淫的好地方,愈不合適做愛的地方,愈要淫到你失控失神,咁先係office sex 既刺激之處!

seems like sexual harassment to me

引用:
原帖由 AresCapital 於 2017-6-14 03:05 AM 發表 查看引用來源
seems like sexual harassment to me
可以分享下過程嗎?

引用:
原帖由 a-group 於 2017-6-14 01:52 AM 發表 查看引用來源
既然一個女人起公司默許讓自己抽水滿足,好自然不會錯失咁好機會,A君會盡情張你淫蕩,只要無人無cctv的地方下,正常都成為,被他正法荒淫的好地方,愈不合適做愛的地方,愈要淫到你失控失神,咁先係office sex 既刺 ...
道出重點
諗都會令人興奮

幾好喎,公司多女同事,可惜年紀大,無咩性趣

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-14 11:26 AM 發表 查看引用來源

道出重點
諗都會令人興奮
我道出你重點,咁你更加要盡情,寫下呢段關係一切經歷下被洩淫過程的激點!

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-13 10:28 PM 發表 查看引用來源

係公司有冇目標
可以幻想下喎
一定有啦,但.......

基路難行⋯⋯

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

一返到去即沖啦
搞完一次過冲啦⋯⋯

終於有時間打下

Part 3
前幾日咪掛8號波, 比哂借口住’偏遠地區’同事可以收工, 所以好多同事走哂, 都唔ot
我住得近諗住做多少少先走, 過左陣先發現部門得返我同A, 世事就係咁岩, 不如話佢專登留低, 我企身執野走, 佢就係後面攬住我
A:今晚陪我
我:你女朋友呢?
佢冇答我就拎轉錫我, 好大力攬住我, 我反抗唔到
佢抱起我將我放上枱, 攬住我同我濕吻 佢一路錫一路伸入衫入面渣我對波, 好鬼用力, 仲直接玩我lin頭, 好敏感, lin突哂
之後打開左個bra用脷奶我粒lin, 我high到叫出黎
之後佢伸手入我底底入面, 我怕有人返黎想停佢, 佢冇理
用手指玩我豆豆, 佢伸返出黎見到手指係濕哂, 個時我已經成身軟哂
佢抱返我落黎按低我跪係度, 佢就坐左係我張椅上面, 捉住我隻手摸佢下面
已經好硬, 就黎迫爆, 我下意識去開左佢褲鏈, 跟手拎埋佢弟弟出黎, 真係好大
套左幾下就含落去, 佢呀左聲, 佢條野係含唔哂
含左陣佢話好耐冇比人含, 好舒服, 仲按住我個頭係咁chok
含多陣佢就抱起我, 我企左係度,佢仲坐住緊, 除左我條底, 拉起我條裙, 用手指插入我個洞度, 咁耐都冇比野入過, 真係受唔到, 佢愈插愈快, 水就係咁流
我坐上枱佢就用佢條脷奶我D水, 佢條脷好勁, 四周都比佢摸索哂
佢唔知係邊度拎左個套出黎, 企起身好快帶左, 就係我洞出面了下, 我真係忍唔到, 叫佢快啲插我
佢對準目標就慢慢入, 雖然係慢慢, 但咁強勁硬物強迫入黎都好頂, 完全比佢填滿
下下都頂到好入, 我都唔理咁多放聲大叫, 佢就更加落力, 佢抱起我, 坐係椅度
女上就更加頂, 佢對手仲可以玩埋波, 玩lin, 佢仲會成塊面向前食波餅
坐左陣佢叫我爬係枱度, 佢後面一插, 我high到開唔到眼, 一邊插, 一邊渣波, 我對波真係冇停過比佢渣, 佢又好鬼識渣, 食指玩lin, 其餘4隻手指就渣實
我feel到佢想射, 加速插我, 我就叫得仲大聲, 一下向前就射左, 佢就爬係我背脊攬住我, 手係冇離開過我對波==
平伏左之後佢同我講: 好耐冇試過咁正, 上次見到你著背心走光已經想食你 (所以我先打上次件事)
整理返衣服後就趕去搭車

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-14 01:57 PM 發表 查看引用來源
終於有時間打下

Part 3
前幾日咪掛8號波, 比哂借口住’偏遠地區’同事可以收工, 所以好多同事走哂, 都唔ot
我住得近諗住做多少少先走, 過左陣先發現部門得返我同A, 世事就係咁岩, 不如話佢專登留低, 我企身執野 ...
嘩!咁精彩,原來係現在進行式既關係,咁你一定有排被A令你縱慾淫盡起之後office 既日子中。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆