上一頁下一頁
發新話題

公司秘密 P.19 文

收藏  |  訂閱
320  90.1k

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-13 05:19 PM 發表 查看引用來源
Part 2
我知道佢對我都有興趣, 就開始想引佢
例如比波餅佢手臂食, 係佢面前半走光
但此終係公司同佢有女朋友, 我都唔敢玩得太過火

有次佢跟埋我去file, 佢從後攬住我, 手臂係貼住波底, 谷住我對波
我怕比人見 ...
呢種關係,真係好引人入性haha

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-13 05:19 PM 發表 查看引用來源
Part 2

有次佢跟埋我去file, 佢從後攬住我, 手臂係貼住波底, 谷住我對波
我怕比人見 ...
等緊之後係起toilet,meeting room,老闆房定後梯,被A食咗你!

引用:
Part 2

我怕比人見 ...
諗起我都想屌師妹

引用:
原帖由 a-group 於 2017-6-13 05:26 PM 發表 查看引用來源

等緊之後係起toilet,meeting room,老闆房定後梯,被A食咗你!
世事都比你看透

不如等我幫下手啦

引用:
原帖由 寵物先生 於 2017-6-13 05:36 PM 發表 查看引用來源
不如等我幫下手啦
你會點幫先

引用:
Part 2

我怕比人見 ...
諗返起以前係某間公司做返工~都有個咁o既filing room~
冇cam,唔駛卡,但有key~不過由於我管理d 客details,所以基本上我有絕對用呢間store room 接近唯一o既人~
又係同你個filing room一樣~又係d櫃要用大"look"扭先開到~
如果個陣有d好似你咁正o既女同事就正啦~

有冇相睇

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-6-13 06:21 PM 發表 查看引用來源

諗返起以前係某間公司做返工~都有個咁o既filing room~
冇cam,唔駛卡,但有key~不過由於我管理d 客details,所以基本上我有絕對用呢間store room 接近唯一o既人~
又係同你個filing room一樣~又係d櫃要用大"look"扭先 ...
好多公司都好多用呢種櫃
有人係入面拎野真係咁知

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

你會點幫先
幫手睇門口!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆