上一頁下一頁
發新話題

群P回憶 (不停期更新)Update #58, #76, #109, #140, #155

收藏  |  訂閱
164  20.4k

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-22 09:34 AM 發表 查看引用來源

有機會既,睇下有幾多人有興奮先算啦
一定熱爆(求過於供)

單男可以點去玩群P

咁耐有冇試過有啲一pair黎,以為自己接受到,點知到埋牙先發現唔得,繼而發生一啲衝突場面?

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-22 09:33 AM 發表 查看引用來源

其實係既,好開心你了解多左,證明我分享都有D用
多謝CHing呀, 咁我就再等CHing講多點啦, 我另一半唔多接受, 所以應該冇機會參與到, 遺有係文字上感受下啦

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-22 09:33 AM 發表 查看引用來源

其實係既,好開心你了解多左,證明我分享都有D用
多謝CHing呀, 咁我就再等CHing講多點啦, 我另一半唔多接受, 所以應該冇機會參與到, 遺有係文字上感受下啦

引用:
原帖由 來來XX屋 於 2017-6-22 11:04 AM 發表 查看引用來源

一定熱爆(求過於供)
咁就要慢慢選擇啦,有好多不能估計既情況岀現。

引用:
原帖由 viewman 於 2017-6-22 06:43 PM 發表 查看引用來源
單男可以點去玩群P
最直接係join某個組織,都幾公開同活躍既

引用:
原帖由 萬洛豬 於 2017-6-22 11:25 PM 發表 查看引用來源
咁耐有冇試過有啲一pair黎,以為自己接受到,點知到埋牙先發現唔得,繼而發生一啲衝突場面?
衝突就未試過,但有接受唔到既,遲下會分享

引用:
原帖由 頹廢攝影者 於 2017-6-23 12:47 AM 發表 查看引用來源

開發佢啦。基本上玩開都會知,女性既接受情度同放既情度相對嚟講係更高

突發或不快事件

當然好多時都有不少突發同不快事件既。最多係俾人放飛機啦,或者到左發現其他對手真係唔岩玩啦,或者選擇性地玩啦。

我自己如果host既,會唔俾所有放飛機既人參加,除非你可以證明真係有好特別既原因啦。嚟到唔岩玩既,我會同其他人商量一下,大部份係某個男唔岩某個女,又或者係相反。如果只係一個半個,我會安排佢地兩位分開玩,但如果係大家都對一pair有意見,就會要求佢地離開。

我試過最差既,係4pair到左,結果大家都有唔同意見,最後咩都無玩,我自己食左一晚房租,而間房更係完全無用過。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆