上一頁下一頁
發新話題

群P回憶 (不停期更新)Update #58, #76, #109, #140, #155

收藏  |  訂閱
164  20.4k

群P回憶 (不停期更新)Update #58, #76, #109, #140, #155

曾經玩過唔少群P,但我相信有好多人都未玩過
甚至有D錯誤既概念,所以係度當係講下,回憶下

人腳

唔好以為出得黎玩就一定係靚仔靚女,坦白如果真係好靚個D根本就唔駛係度揾,落去老蘭一地都係。所以其實只係一D好普通既人。身型就咩都有,只可以講,盡量避免太肥既。

仲有就係好少會受後生仔玩,雖然佢地體力好,但往往只會顧住自己,以為大大力插女仕就會好爽,其實唔一定既,所以年齡係30到40係最好既。有心有力,大家都知自己想要咩,咁係最好既。

場面

唔好以為好似睇AV咁咁淫亂,個場淫唔淫亂好睇在場既人既表現。有D未係好習慣或者放唔開,其實唔會好淫亂。但視覺上既刺激係一定有既,起碼你會見到其它人係你面前口交,搞野。但未有經驗既又可能會唔識硬。真係見過有男仔,單對單就硬,一出黎想一齊玩就軟。

有野所問可以問,選擇性回答

請問現在玩群P的年齡大約幾歲, 我和SP都是40-50, 還有市場可以玩嗎?

totally agreed, i am 36, have join 3 times group play
indeed, i prefer playing with mature ladies in the group because they know what they need and more open to play

I wish I can join

引用:
原帖由 winwin45hk 於 2017-6-16 12:02 PM 發表 查看引用來源
請問現在玩群P的年齡大約幾歲, 我和SP都是40-50, 還有市場可以玩嗎?
其實幾多歲都有市場
但你又唔好諗住可以同到20到30個班玩
同年紀既應該仲有好多玩緊既

引用:
原帖由 JR@HK 於 2017-6-16 12:06 PM 發表 查看引用來源
totally agreed, i am 36, have join 3 times group play
indeed, i prefer playing with mature ladies in the group because they know what they need and more open to play
態度正確
到左某個年紀,其實外型已經唔太重要(當然都要係正常)
都女仕玩得放,男仕都會勁D
而佢地知道要D咩既時候,更會主動出擊

引用:
原帖由 weatherman 於 2017-6-16 12:40 PM 發表 查看引用來源
I wish I can join
Yes you can, if you got a partner that can join with you.
I bet many groups will welcome.

唔怕有病??

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-6-16 01:38 PM 發表 查看引用來源
唔怕有病??
正常出黎玩都會做身體檢查
同埋玩個陣會要做足安全措施

而出得黎玩,就無得驚
驚,你就唔好玩,就係咁簡單

同你去投資有風險既情況一樣

一定要一對才能參加?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆