上一頁下一頁
發新話題

曳妹之生活 (圖P.8.18文P.16,22)

收藏  |  訂閱
348  39.7k

曳妹之生活 (圖P.8.18文P.16,22)

Halo 我係曳妹 細細粒咁,有?囍蛈a啦 不過就冇乜身材 咁多都係有個PatPat...
其實以前未破處我都會成日摸下自已🙈
但個陣就未破,所以都唔敢插手指入去,亦唔知其實曳曳既感覺係咩....
依家當然知道啦,仲好鐘意tim~

今朝一起身,又忍唔住自己曳曳🙈
訓係床到...M字腳咁張開....摸一摸妹妹 點知濕左...隔住底褲都摸到..除左條lace底底..
用食指同中指夾住豆豆 係咁上下上下咁磨...啊!好舒服啊..幻想男朋友用弟弟係我下妹係咁磨...好多水水...豆豆好漲啊..
好想要啊!慢慢插隻食指入去..真係好濕...濕到?齯繻y落Patpat..床單到..
手指慢慢抽插...忍唔住呻吟..嗯..啊..好舒服啊..好想要啊...聽住?齯蘅n..愈尼愈high...
一隻手指都唔夠..我放多一隻入去..加快速度
啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯好爽啊 快?灠? 大力?灠?..不斷抽插..好多水啊 ?齯蘅n好正啊!
下面愈尼愈緊啦...兩隻手指就尼郁唔到啦..
指尖係入面不停上下上下咁撩..啊....高潮啦🙈 好正啊 勁多水...四肢都痹哂..出哂汗..

曳妹第一次寫文 希望大家多多支持🙈咁樣小妹就會同大家分享多??😚

支持下先

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2017-6-14 01:41 PM 發表 查看引用來源
支持下先
多謝你😘

引用:
原帖由 墮落天使_ 於 2017-6-14 01:36 PM 發表 查看引用來源
Halo 我係曳妹 細細粒咁,有啲肉地啦 不過就冇乜身材 咁多都係有個PatPat...
但個陣就未破,所以都唔敢插手指入去,亦唔知其實曳曳既感覺係咩....
依家當然知道啦,仲 ...

引用:
原帖由 墮落天使_ 於 2017-6-14 01:42 PM 發表 查看引用來源

多謝你😘
打完文會唔會又濕又摸過

即刻支持下

引用:
原帖由 墮落天使_ 於 2017-6-14 01:36 PM 發表 查看引用來源
Halo 我係曳妹 細細粒咁,有啲肉地啦 不過就冇乜身材 咁多都係有個PatPat...
係幾吸引人,想看下去,更想知有乜經歷,不過暫未覺你太曳!

引用:
睇到人地硬晒

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2017-6-14 01:43 PM 發表 查看引用來源

打完文會唔會又濕又摸過
唔會啦...雖然我試過一日摸幾次🙈🙈

引用:
原帖由 小_BenBen 於 2017-6-14 01:52 PM 發表 查看引用來源

睇到人地硬晒
係咪真嫁 唔準呃我嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆