同GF性生活的不快

收藏  |  訂閱
14  3.0k

同GF性生活的不快

有時真係火火地
搵個SP \ SL解決性生活算
大家想enjoy一下性生活都咁難?

一係就係佢無心情唔想做
一係就做晒前戲先話唔比插
一係就做晒前戲埋牙就話痛係咪代表我同佢係性生活上協調不能?玩具又玩過,手口並用又試過一齊咁耐都係得幾次係做得順利

其實佢係咪性冷感??做晒前戲正常會好餓 冇套都要你入黎嫁??

引用:
原帖由 WYLING 於 2013-3-31 01:22 PM 發表 查看引用來源
其實佢係咪性冷感??做晒前戲正常會好餓 冇套都要你入黎嫁??

我都唔知
佢唔想果陣的確做晒前戲都唔會餓
不過有時佢餓果陣但係埋牙就痛
有無用套都試過
諗起就灰 :')

如果佢唔想你點逼都冇用既
不過點解會痛呢? 佢係岩岩破處?

好少唔想同男友愛愛嫁wor
除非真係心情唔好啦,
平時係街攬下錫下都想要嫁喇 :smile_o05:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-1 04:55 PM 發表 查看引用來源

除非真係心情唔好啦,
係你大食遮:smile_47:

my gf only want sex after marriage.........for this 6 years, no sex (i mean make love...)

引用:
原帖由 異教徒 於 2013-3-31 04:53 AM 發表 查看引用來源
有時真係火火地
搵個SP \ SL解決性生活算
大家想enjoy一下性生活都咁難?

一係就係佢無心情唔想做
一係就做晒前戲先話唔比插
一係就做晒前戲埋牙就話痛係咪代表我同佢係性生活上協調不能?玩具又玩過,手口並用又 ...
好明顯係唔想比你食左佢隻豬啦...........傻仔

引用:
原帖由 xref228 於 2013-4-3 12:02 PM 發表 查看引用來源好明顯係唔想比你食左佢隻豬啦...........傻仔
我都覺!女仔比玩吾比插係保持最後底線!留比老公。

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-1 04:55 PM 發表 查看引用來源

除非真係心情唔好啦,
唔係啦,破左好耐啦
心情唔好我都唔會夾硬逼佢

有時心情唔好都會同男友say no 佢會攬下錫下我 如果佢見我無反應就會自己打( 我唔知點解一見佢咁做就會自自然然走去幫佢含)

有時佢又會好大男人咁責住我。。。kiss同錫頸。。。係耳邊噴氣。。。又或者講老婆。。。我要。。就邊掃我身同妹妹。。。

前往最後回覆