上一頁下一頁
發新話題

其實點解咁鐘意爆菊花?

收藏  |  訂閱
75  9.3k

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-15 08:05 PM 發表 查看引用來源

緊守...米就係用patpat夾實, 等佢小寶貝冇位入:smile_o01:
不如同佢講清講楚啦,勉強冇幸福呀,萬一佢硬闖您後門,您就大鑊喇。

引用:
原帖由 大葉水種植物 於 2013-4-5 03:19 PM 發表 查看引用來源
玩後門呢家野真係要雙方都準備好(無論心理同生理)先可以玩.

如果唔係, 女仔都係得個痛字… 女仔唔enjoy,  男仔都無乜癮la

我同我gf玩後門, 由初初佢好抗拒, 到依家次次都主動蹺起個pat, 都要我攪埋佢後門(有時深,有 ...
幾位師兄真幸福。

我以前個女朋友都鍾意肛交,問佢咩唔同就話快感好唔同,唔識講,但鍾意。佢第一次已經洗乾淨等我插,當然配合潤滑。其實入唔入得到,同ky只有一半關係。因為都要放鬆先入到,你緊的話,用晒成支都無用。

但最後一句,要雙方同意先有好結果同享受。單方面遷就無意思。

引用:
原帖由 hkblackbird 於 2013-4-17 11:44 AM 發表 查看引用來源
我以前個女朋友都鍾意肛交,問佢咩唔同就話快感好唔同,唔識講,但鍾意。佢第一次已經洗乾淨等我插,當然配合潤滑。其實入唔入得到,同ky只有一半關係。因為都要放鬆先入到,你緊的話,用晒成 ...
洗乾淨意思係乜?嗰女仔後門會唔會有乜問題?成日插屎眼唔痛咩?

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-2 08:10 PM 發表 查看引用來源
話說我男友成日對我菊花打主意
俾佢試過慢慢入一次,
點知入唔夠十分之一, 已經痛到我喊左出黎 :'), 仲嚇到男友小弟弟縮左入去:smile_24:佢答應過我唔再入嫁!
但近呢幾次愛愛, 佢成日提出用手指插菊花既要求, 仲 ...
只要你堅持同佢講唔想既話,佢應該會尊重你既!

引用:
原帖由 sisda 於 2013-4-24 05:32 PM 發表 查看引用來源
只要你堅持同佢講唔想既話,佢應該會尊重你

既!

係嫁! 佢冇逼我, 亦都明白逼我只會大家都唔開心但我知道佢仲係有爆我菊既想法

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-2 08:10 PM 發表 查看引用來源
話說我男友成日對我菊花打主意
俾佢試過慢慢入一次,
點知入唔夠十分之一, 已經痛到我喊左出黎 :'), 仲嚇到男友小弟弟縮左入去:smile_24:佢答應過我唔再入嫁!
但近呢幾次愛愛, 佢成日提出用手指插菊花既要求, 仲 ...
蛇宴一定有菊花,因為小弟弟似蛇:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆