上一頁下一頁
發新話題

其實我好鐘意奶

收藏  |  訂閱
109  23.9k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-4-12 02:32 AM 發表 查看引用來源

所以奶真係一門藝術:smile_34:
絶對正確,個人喜好或童年陰影,我覺得無毛係最好𡃤,條脷可以鑚入去,又唔怕比佢D西毛了到鼻吼。

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-12 02:40 AM 發表 查看引用來源

絶對正確,個人喜好或童年陰影,我覺得無毛係最好𡃤,條脷可以鑚入去,又唔怕比佢D西毛了到鼻吼。
講真你要條女同你含幾耐,你首先要同條女奶幾耐,最正係睇住條女不停扭動同叫,
個種滿足感:smile_46:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-4-12 02:51 AM 發表 查看引用來源

講真你要條女同你含幾耐,你首先要同條女奶幾耐,最正係睇住條女不停扭動同叫,
個種滿足感:smile_46:
我企係到,佢跪低同我吹先有滿足感,不過性爱係相對嘅,你肯𡃤佢菊眼,等佢知原来咁舒服,佢都會幫我𡃤返,真正享受!

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-12 03:08 AM 發表 查看引用來源

我企係到,佢跪低同我吹先有滿足感,不過性爱係相對嘅,你肯𡃤佢菊眼,等佢知原来咁舒服,佢都會幫我𡃤返,真正享受!
完全同意,性愛係互相享受同溝通:smile_34:

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-12 02:17 AM 發表 查看引用來源

我公司係商住樓,一間房辦工,一間係我私人休息室,有床有電視。廳就同事工作。就算夜晩不回家,同老婆講聲公司多嘢做要留低過夜都唔怕佢查,打返公司我又係到。咁公司間房就變成我同女友及佢朋友嘅性愛天地 ...
原來是老闆,失覺哂🤣
要跟師兄你學野先得。

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-12 02:40 AM 發表 查看引用來源

冇毛我未試過,好似差咁啲野

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-4-12 03:08 AM 發表 查看引用來源

咁師兄你入埋佢後門未?

引用:
原帖由 couplelover 於 2017-4-12 11:56 AM 發表 查看引用來源

原來是老闆,失覺哂🤣
要跟師兄你學野先得。
千祈唔好咁講,出嚟揾食,想食得安心,插得放心啫

引用:
原帖由 couplelover 於 2017-4-12 12:03 PM 發表 查看引用來源

冇毛我未試過,好似差咁啲野
真的是個人喜好,硬係覺得無毛妹,又白又滑係最正。其實條女見你好细心同佢剪毛、剃毛又做美白,佢都會覺得好Sweet。佢仲同我講,無毛嚟M都會乾爽D。佢個身心已經傾向我,無咩理佢男友。而家話去做激光永久脫毛!

引用:
原帖由 couplelover 於 2017-4-12 12:03 PM 發表 查看引用來源

咁師兄你入埋佢後門未?
第四次去我到,已經將佢第一次嘅後花園給我灌溉了,佢而家最鐘意我慢插菊花時啜佢腳指,呢個動作係佢高潮點,一定潮吹,噴到我成肚水!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆