上一頁下一頁
發新話題

其實佢想點

收藏  |  訂閱
48  3.8k

引用:
原帖由 SeaWide 於 2013-4-18 17:19 發表 查看引用來源
真係唔想hurt你....:smile_39:
D女係咁笨的, 鐘意一條仔就咩都維護的. :smile_30:

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-16 05:59 PM 發表 查看引用來源
唉 我都明長遠唔無辦法。。。

叫佢去紥左佢, 一勞永逸

如果我係你,我唔會再比佢扑,起碼禁佢慾半年
不過淨係禁佢,自己出去搵食:smile_15:

現代女性
:smile_o12:
引用:
原帖由 樂天兒 於 2013-4-22 01:41 AM 發表 查看引用來源
如果我係你,我唔會再比佢扑,起碼禁佢慾半年
不過淨係禁佢,自己出去搵食:smile_15:

偷除套吊,攪大左個肚拍拍pat pat走人食第二個。
年中有少女人中招

引用:
原帖由 樂天兒 於 2013-4-22 01:41 AM 發表 查看引用來源如果我係你,我唔會再比佢扑,起碼禁佢慾半年不過淨係禁佢,自己出去搵食:smile_15:
你識去搵食,佢米一樣!

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-16 04:40 PM 發表 查看引用來源同男朋友拍左拖幾個月 性生活都幾好。。。係最近呢兩個星期有一兩次。。。佢會趁我唔為意除左個套就吊。。。第一次我已經話左我唔想咁(有左就大鑊啦。。。我月經本身唔準唔想食藥)第二次佢除左就爬落黎我一摸 ...
呢樣嘢(無套中出)一定要彼此好有共識,唔可以中途除套咁冇品,同埋我吾知係米多心喇,佢除套打出黎好似發你脾氣咁喎:smile_45:

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-16 04:40 PM 發表 查看引用來源
同男朋友拍左拖幾個月 性生活都幾好。。。

係最近呢兩個星期有一兩次。。。佢會趁我唔為意除左個套就吊。。。第一次我已經話左我唔想咁(有左就大鑊啦。。。我月經本身唔準唔想食藥)

第二次佢除左就爬落黎我一摸 ...
其實有多難解決?
如果佢係唔想隔住層膠, 又或者咁喜歡打飛機, 你識唔識打? 介唔介意用口? 用手? 用腳? 用波波? 最簡單係呢四樣當然有D創意仲會諗到其他!
唔鍾意帶套插, 咁你幫佢出, 佢又用手用口用咩都好幫返你, 性生活唔係只有 <陰莖在陰道裡射精> 一味呀?
用套, 我本人唔介意, 反而用咗都怕唔係100%安全都仲有D唔敢太放, 其他類型嘅性行為, 無咗大肚嘅顧慮, 只要唔駛我鑽條脷入屎眼佢鍾意點樣被服侍我都奉陪到底! 當然佢都一樣!

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-23 12:36 AM 發表 查看引用來源
呢樣嘢(無套中出)一定要彼此好有共識,唔可以中途除套咁冇品,同埋我吾知係米多心喇,佢除套打出黎好似發你脾氣咁喎:smile_45:

有道埋

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-4-23 11:01 AM 發表 查看引用來源

其實有多難解決?
如果佢係唔想隔住層膠, 又或者咁喜歡打飛機, 你識唔識打? 介唔介意用口? 用手? 用腳? 用波波? 最簡單係呢四樣當然有D創意仲會諗到其他!
唔鍾意帶套插, 咁你幫佢出, 佢又用手用口用咩都好幫返你 ...
其實慢慢我對套既感覺都mama
但就係怕一時高興一世後悔
我會同佢傾下。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆