上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  49.1k

我覺得bear係對你有野喎
另外,bear同4哥要搞唔比人見到既話早就去廁所/第2度做啦,洗鬼要人攞攞布遮咩。真心覺得遮個下係多餘

P.S 日日都上黎睇下有無更新

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-23 04:42 PM 發表 查看引用來源
(第十一章節)

我唔記得自己當時做緊乜,應該仲係床個度。

但望到 4哥坐喺梳化;而BEAR就將雙手踏係 4哥肩頭,騎住喺 4哥身上,含情密密咁望住佢,條短裙已經除左唔知去左邊,然後仍然係個個好魅惑 ...
我只係覺得唔知你諗咩。。你點會成場都唔理佢,你冇得怨,只可以怨自己,你一開始想溝佢,咁岩見到佢又理都唔理佢,只可以話你當時其實好唔識諗,好fresh

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-23 04:42 PM 發表 查看引用來源
(第十一章節)

但望到 4哥坐喺梳化;而BEAR就將雙手踏係 4哥肩頭,騎住喺 4哥身上,含情密密咁望住佢,條短裙已經除左唔知去左邊,然後仍然係個個好魅惑 ...
去揸bear bear 丫麻,食到唔揸下都好,

搵位加入又好7,睇住形勢會好d,就算bear對你有意思又點,唔通你成晚玩bear唔理其他女?你開頭唔去K 又點會遇到bear先,對嗎?點都好,玩咗就算啦…

有得玩就玩, 嚟得郡P仲喺度扭扭擰擰, 大把嘢食, 由她吧!!

引用:
(第十一章節)

淨係咁睇,好難話BEAR係為你而喊喎

引用:
原帖由 正正正123 於 2017-6-23 08:12 PM 發表 查看引用來源

食到C D Miss A呢三個正女都算係甘啦,呢啲場合最緊要玩得,呢三條女又有質素又肯玩,賺唒啦
Bear呢啲麻煩女不屌也擺
真係算係咁, 所以個HKD800真係抵到爆炸

引用:
原帖由 愛因 於 2017-6-23 09:54 PM 發表 查看引用來源

一個女人如果對你無興趣。。係唔會成日留意你。更加唔會同你有咁多眼神接觸。不過哩D真係要講經驗 。你講得岩。。走得多。。年紀大左。自然明白。
起初我係咁諗, 到佢一比4哥插左之後, 應該無喇

引用:
原帖由 BlueG 於 2017-6-24 05:12 AM 發表 查看引用來源
我覺得bear係對你有野喎
另外,bear同4哥要搞唔比人見到既話早就去廁所/第2度做啦,洗鬼要人攞攞布遮咩。真心覺得遮個下係多餘

P.S 日日都上黎睇下有無更新
係呀, 多鬼餘, 不過真係無諗過佢皮膚咁靚, 對奶奶靚到爆
多謝支持

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-24 07:22 AM 發表 查看引用來源

我只係覺得唔知你諗咩。。你點會成場都唔理佢,你冇得怨,只可以怨自己,你一開始想溝佢,咁岩見到佢又理都唔理佢,只可以話你當時其實好唔識諗,好fresh
但係咁喎, 我個日去玩群P唔係去媾女喎,
不過又真係學你話齊, 自己抵衰, 連個招呼都無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆