擘開M字腳會唔舒服

收藏  |  訂閱
28  3.5k

擘開M字腳會唔舒服

每次男上女下, M字腳都會唔舒服, 腳同埋盆骨位都會酸
應該係呢個姿勢做得唔多先咁嫁可?:smile_24:
不過男友最近幾喜歡呢個pose, 因為我可以一邊捽自己豆豆一邊俾佢插:smile_o05:
除左用多D呢個姿勢, 拉筋有冇用呢?

應該係好本身小做運動,所以寬關節很緊,容易做成酸軟或抽筋

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-19 12:21 PM 發表 查看引用來源每次男上女下, M字腳都會唔舒服, 腳同埋盆骨位都會酸應該係呢個姿勢做得唔多先咁嫁可?:smile_24:不過男友最近幾喜歡呢個pose, 因為我可以一邊捽自己豆豆一邊俾佢插:smile_o05:除左用多D呢個姿勢, 拉筋有冇用呢 ...
得架,你拉多d筋吖,我因為成日拉,所以對腳好柔軟,做好多高難度動作也?問題

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-20 08:41 AM 發表 查看引用來源
得架,你拉多d筋吖,我因為成日拉,所以對腳好柔軟,做好多高難度動作也?問題
仲可以試下去游水或者玩下瑜珈都有用㗎,增加身體柔軟度,以後做咩招”色”都ok...

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-4-19 12:21 PM 發表 查看引用來源
每次男上女下, M字腳都會唔舒服, 腳同埋盆骨位都會酸
應該係呢個姿勢做得唔多先咁嫁可?:smile_24:
不過男友最近幾喜歡呢個pose, 因為我可以一邊捽自己豆豆一邊俾佢插:smile_o05:
除左用多D呢個姿勢, 拉筋有冇用呢 ...
吊得多就ok:smile_o01:

拉下筋~

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-4-19 05:05 PM 發表 查看引用來源
應該係好本身小做運動,所以寬關節很緊,容易做成酸軟或抽筋
我真係好少運動嫁..
個人又細粒, 條腿又短, 所以擘得唔開

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-20 08:41 AM 發表 查看引用來源

做唔做到一字馬?:smile_o05:

引用:
原帖由 撈丁 於 2013-4-20 10:32 AM 發表 查看引用來源
仲可以試下去游水或者玩下瑜珈都有用㗎,增加身體柔軟度,以後做咩招”色”都ok...
游水我鐘意啊, 特別係同男友游, 可以做好多''運動'' :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-4-20 01:53 PM 發表 查看引用來源

吊得多就ok:smile_o01:
:smile_o05::smile_o05:當然最好啦..... 由佢幫我拉:smile_o01:

前往最後回覆