上一頁下一頁
發新話題

我與女友的淫玩遊記(7/7 P5更新 酒店A)

收藏  |  訂閱
84  27.8k

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-7-6 06:02 PM 發表 查看引用來源
Support
GUNFAN:smile_15::smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-7-7 01:07 AM 發表 查看引用來源
有冇平台嘅相,咁大地方玩,應該好刺激
我都要睇睇有冇

出左下集喇

浴缸其實可以好好氣氛,慢慢幫佢按摩,等佢放鬆,好正
張相睇唔到啊

樓主你好!我都幾同意愛侶倆離開一下生存,放下假去抖下氣生活一下,的確係對感情既一個翻新!
可惜我同老婆而家都忙,未有時間去抖下氣,不過我地之前都試過一兩間(講真local我地都冇試過太多,樓主可以分享下呀)酒店覺得幾好架!
(我估開名唔緊要啦?如果唔得麻煩通知聲我即改!)
愉景灣,唔單止酒店好,去到個個獨立出來既社區,又有大海灘,我覺得同去澳門廣東可以係同一個層次。
海景個邊個view同沖涼房,真係做咩都一流😏
黃金海岸,同上面環境類似,不過沖涼房就傳統d係收埋房內,不過有d房就有大大個平台/露台,仲係樓上會望到既🙈

好懷念你每次攪野幫你女友拍的相,唔知今次有無呢?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-7-7 03:20 PM 發表 查看引用來源
浴缸其實可以好好氣氛,慢慢幫佢按摩,等佢放鬆,好正
張相睇唔到啊
整好喇,浴缸傾計其實好SWEET,但係好多酒店既缸都唔係FOR你兩個人用:')

引用:
原帖由 speedster 於 2017-7-7 03:45 PM 發表 查看引用來源
樓主你好!我都幾同意愛侶倆離開一下生存,放下假去抖下氣生活一下,的確係對感情既一個翻新!
可惜我同老婆而家都忙,未有時間去抖下氣,不過我地之前都試過一兩間(講真local我地都冇試過太多,樓主可以分享下呀) ...
我諗開名冇問題掛,我純粹唔想好似賣廣告咁,同埋想大家會著眼係文中

今次酒店A就係你所講既後者,我地有時會揀一D單向玻璃窗既酒店,咁就海唔海景都好玩啦

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2017-7-7 05:37 PM 發表 查看引用來源
好懷念你每次攪野幫你女友拍的相,唔知今次有無呢?
咁你都記得

引用:
原帖由 sheisincepted 於 2017-7-5 10:24 PM 發表 查看引用來源
淫玩遊記的開始,是源於一次小吵架,我覺得需要抒壓的渠道,她覺得需要生活的花火,因而萌生起「一期一會」。

我們第一次一期一會之前,只試過一次「爆房」,是北上逛街突然興起的;在香港我們從未試過到任何時鐘 ...
泡泡球係邊有得賣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆