48 12345
上一頁下一頁
發新話題

想問問一個女仔應該點做, 先合乎師兄們 "好屌" 定義?

收藏  |  訂閱
47  4.8k

引用:
原帖由 littlelonely 於 2013-5-2 06:46 PM 發表 查看引用來源
我都想知... 老公對我好似無咩性趣咁... :smile_13:
性慾點都有o卦?咁佢如何解決?

引用:
原帖由 littlelonely 於 2013-5-2 06:46 PM 發表 查看引用來源
我都想知... 老公對我好似無咩性趣咁... :smile_13:
結咗好耐?

結咗好幾年喇...

有時做做吓佢會由硬變軟, 問佢點解, 佢話因為攰喎...

所以尋晚都係做到一半就完事了... :smile_o03:
引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-5-2 11:08 PM 發表 查看引用來源

結咗好耐?

引用:
原帖由 littlelonely 於 2013-5-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
結咗好幾年喇...

真可憐 :smile_o06:

小女好耐之前都試過一次, 仲好自責究竟係咪自己唔夠好.. :smile_13:

果次其實係男友工作地方要裁員,
好多年前啦, 當時經濟唔好, 同佢個人表現無關,
不過梗係好唔開心o架啦..

做做o下佢停o左抽番出o黎, 我問佢咩事佢先同我講,
講o下講o下咪軟囉 :smile_24:
所以生活環境o既壓力係的確有影響o架

作為佢女人當然無論咩事都要支持佢!
輕輕咁枕個頭落佢大脾, 一路安慰一路用對手撫摸佢
咀仔都要久唔久 kiss o下軟o左o既小弟弟
等佢硬番, 都一路係咁含o下鍚o下俾佢射落口,
所有o野都同平時一樣, 等佢知道不管外面發生咩事,
小女人永遠都係屬於佢o既小女人! :smile_40:

引用:
原帖由 littlelonely 於 2013-5-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
結咗好幾年喇...

都有可能架,工作壓力,身體狀況都會影響性能力

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-3 01:15 PM 發表 查看引用來源

真可憐 :smile_o06:

小女好耐之前都試過一次, 仲好自責究竟係咪自己唔夠好.. :smile_13:

果次其實係男友工作地方要裁員,
好多年前啦, 當時經濟唔好, 同佢個人表現無關,
不過梗係好唔開心o架啦..

做 ...
真係想。。。。。。。。。。搵妳做老闆呀

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-5-3 01:40 PM 發表 查看引用來源

真係想。。。。。。。。。。搵妳做老闆呀

小女子無才無德, 點做人老闆喎 :smile_o11:

只想做大男人背後一個任勞,任怨, 任砌o既小女人 :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 11:10 AM 發表 查看引用來源
小妹假設你地唔係講前戲, 口交之類o架!
只係純粹插入之後...

雖然小妹都幾樂意同男友做一陣,
之後出番o黎俾佢在小咀入面射精

但係都好想試o下一條龍服務佢, 即係由前戲開始就要佢訓平,
直至佢在陰道入面 ...
大多數是天生的,擁有名器,
後天配合男人要求:smile_o10:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆