上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
113  14.8k

引用:
原帖由 kenji_ 於 2013-3-26 15:31 發表 查看引用來源
我一個人住...都係習慣全裸... FREE好多...好舒服..
X2:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

回覆 12# 的帖子

你係學生?

我係女女, 細個起已經著背心短褲, 如果屋企無人仲會只著背心+底底
訓覺成日都訓訓下除哂衫條底褲去到小腿 :smile_13:

引用:
原帖由 amandaywc 於 2013-3-29 05:28 PM 發表 查看引用來源
你住邊架 ?上天台唔怕比人見到咩?:smile_o04:

自己村屋屋頂,有野擋住,隔離睇唔到

回覆 23# 的帖子

其實為左好奇定係為左舒服

我係男,可以的話都會全裸.
唔覺唔覺都已經裸左20年
如果講屋企入面,其實都無咩特別感覺或者經驗
不過建議身體需要保護既時間(例如煮食,切野等等)都係著番衫好D

引用:
原帖由 Bengull 於 2013-4-4 06:56 PM 發表 查看引用來源
我係男,可以的話都會全裸.
唔覺唔覺都已經裸左20年
如果講屋企入面,其實都無咩特別感覺或者經驗
不過建議身體需要保護既時間(例如煮食,切野等等)都係著番衫好D
師兄要屋企成日冇人先裸得喎,如果你女人/老婆在家會唔會裸?
BTW,煮飯我會唔著衫,亦試過全裸,女友會毛手毛腳,好鬼興奮

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2013-4-4 11:16 PM 發表 查看引用來源
師兄要屋企成日冇人先裸得喎,如果你女人/老婆在家會唔會裸?
BTW,煮飯我會唔著衫,亦試過全裸,女友會毛手毛腳,好鬼興奮
大部分時間都無人,因為太太係澳門做野,
有時佢都會一齊裸既
煮飯就最好起碼著番條褲啦,唔會燙傷小兄弟嗎.

回覆1 #的帖子

我就半裸多,女友通常著返件背心仔
裡面真空,飛釘,仲撚正:smile_47:

引用:
原帖由 Bengull 於 2013-4-5 12:22 AM 發表 查看引用來源大部分時間都無人,因為太太係澳門做野,有時佢都會一齊裸既煮飯就最好起碼著番條褲啦,唔會燙傷小兄弟嗎.
煮飯好少全裸,多數有條boxer。但係我大汗,所以唔會著衫
女友最鍾意趁我專心時摸我linlin,唔係煮飯我一定執佢一劑:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆