[問女女] 除破處或太乾之外性交仲會痛嗎?

收藏  |  訂閱
32  2.4k

引用:
原帖由 honeyhoneytea 於 2013-4-23 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁正既?
畫面令人面紅xd

第一次插到面紅果陣男朋友笑我好似第一次做咁(佢果次捉住我隻腳唔俾我郁。。。超大力插)

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-23 01:51 PM 發表 查看引用來源

但咁樣好冒險。。。如果大家個感覺唔同我驚你有排無得食。。。。。
個人而言如果我濕都唔濕下男友就插入黎我會反面.\/.
因為好痛格。。。個感覺如無情情俾人大大力揸細佬仲要係擰黎擰去。。。。
...
呢樣我又唔會, 一來佢好易濕, 同佢舔吓腳趾la 已經出水同佢口交仲要閉氣! d水只會太多從未見佢乾過,
(支潤滑只係特登買嚟俾佢打我飛機用架咋! 佢一滴都未入過去!)
二來...雖然佢有話過床上整痛佢唔介意, 但如果你見過佢發嬲個樣, 你係唔會有膽冒險嘅, 話晒女人脾氣邊講得埋呢 同佢係玩得放, 但我真係唔敢粗暴..

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-23 01:54 PM 發表 查看引用來源

第一次插到面紅果陣男朋友笑我好似第一次做咁(佢果次捉住我隻腳唔俾我郁。。。超大力插)

哇,咪好爽爽^_^

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-4-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

呢樣我又唔會, 一來佢好易濕, 同佢舔吓腳趾la 已經出水同佢口交仲要閉氣! d水只會太多從未見佢乾過,
(支潤滑只係特登買嚟俾佢打我飛機用架咋! 佢一滴都未入過去!)
二來...雖然佢有話過床上整痛佢唔介 ...
千奇5好得罪女人,5係受氣只會係你細佬xd

你呢個女女想見到你因佢而瘋狂~對佢著迷~因為一個男人係女人身上展現出果種原始獸性既時候~女女內心會有一種自豪感既~

引用:
原帖由 honeyhoneytea 於 2013-4-23 02:14 PM 發表 查看引用來源
千奇5好得罪女人,5係受氣只會係你細佬xd
:smile_o04: 你又真係開口中喎! 佢真係夠膽用細路嚟出氣架!!!
借故打飛機, 等我射先至抹窗咁出大力起勢卒仲非常有系統, 視乎我衰乜刑期由 15秒到分半鐘都受過.. 果次尿都標埋俾佢笑咗足足一日

不過呢d 係玩嘢啫, 真係發火起上嚟真係老虎咁款架..

引用:
原帖由 Overweighted! 於 2013-4-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

二來...雖然佢有話過床上整痛佢唔介 ...
咁睇落你同我男友一樣驚整痛女
我男友一聽到我話痛佢即刻停(無論係咩式)
其實以我既經驗就係錫住黎搞就無咁易痛
可能分散注意力。。。不過你提過好少咁做係大家唔慣?? 次次都因為錫過腳趾?

引用:
原帖由 念念 於 2013-4-23 01:54 PM 發表 查看引用來源

其實果次係佢整嬲左我
講極野我都唔出聲
佢就一野錫埋黎 我又推唔開佢
地點又係佢屋企。。。。
順勢拉左我入房。。。
搞搞下佢要。。。。我又未嬲完
佢就開始除我同佢既衫
哈哈 我合實隻腳佢撩極都撩都少少妹妹
趁我呻吟緊帶套拉腳即上@@

講到一舊舊咁

回覆 5# 的帖子

我想講, 你女女係囉.....但表面唔敢肯定自己呢種傾向(可能根本唔知)只係識得形容, 或者你試一次。佢似唔係為頂到入面痛個種痛, 你試下搞緊時咬下佢, 佢應該會好high.

前往最後回覆