上一頁下一頁
發新話題

舊人悶文一則+3p文(p5, 6)

收藏  |  訂閱
150  12.4k

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-12 12:07 發表 查看引用來源

BEAR係無結果嘅, 但件事荒謬得有D ON9,

睇完你嘅故事經過; 我直頭唔敢再寫, 因為你地真係玩得好激, 又會咁都接受到, 朋友妻真係可以同老友分享, 誇張
荒謬既事天天都多,只係唔會有人拎出黎周街講姐。

男人既辟好我不懂,以前我都覺得好變態,而家我都慣,但小妹只愛一對一,正正常常。

我亂寫嫁咋:smile_13:,師兄既文精彩d,唔好唔寫呀!

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-12 12:31 PM 發表 查看引用來源

咁賢良淑德既?我岩岩先起身咋...:smile_o05:
今朝一早IKEA送櫃黎丫嘛..
咪一個人執野扔電腦枱抹野囉..
熱死我啊

不過都好彩冇人可能除哂衫整:smile_o13:

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-12 12:53 PM 發表 查看引用來源

荒謬既事天天都多,只係唔會有人拎出黎周街講姐。

男人既辟好我不懂,以前我都覺得好變態,而家我都慣,但小妹只愛一對一,正正常常。

我亂寫嫁咋:smile_13:,師兄既文精彩d,唔好唔寫呀!
一對一從來都係我愛好..
所以有人撩過我3P 我都reject左:smile_o08:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-12 14:30 發表 查看引用來源

熱死我啊

咁咪好囉,可以條條fing

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-12 14:30 發表 查看引用來源

熱死我啊

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-12 02:46 PM 發表 查看引用來源

車..又唔係有人擔住佢:smile_o16:
fingfing下都唔好玩既!

食左飯未啊!? 早D買餸啊你 晏D打風就煩

4:30 收工嚕,,,,,打風:smile_o16:

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 06:46 PM 發表 查看引用來源
但B隻手都係繼續上,一摸就摸到條濕左既底底,仲話我今日做咩咁快濕。雖然我覺得我未到濕既地步,濕左估計只係今朝同E Borning Q完既副產品,但我無理由照樣咁答B既,只能唔出聲,希望呢個Goodbye kiss係E沖完涼出黎 ...
好文,所以要大力頂同推:)

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-12 12:37 PM 發表 查看引用來源

這是不對的,唔好學:smile_13:!師姐我都唔係咁中意食自助餐...
咁依家只係為左滿足老公?

引用:
原帖由 Nottoday222 於 2017-6-12 22:17 發表 查看引用來源

好文,所以要大力頂同推:)
多謝師兄,你都寫得好好,keep going!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆