上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  13.0k

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:25 PM 發表

講得好呀!!!

CAR仔你都識講  !!大家出嚟玩, 吹水, 都係想開心, 何必動氣!!

但你地咁做,,覺唔覺令到好多人唔開心呢?
我亦明你同强哥唔開心, 但似乎你地已經動氣,係咪???

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:11 PM 發表

我亦認同你既講法,,,果然是一個有識之仕

講真連咁簡單既風險評估都諗唔到既話,,,哩個版既管理人員真係好唔夠經驗羅
咪少我都係以事論事,我之前在其他主題都講過,其實做版主要中立同協助網主維持版面之外,仲要反映網友意見,有問題時盡量在兩者之間,俾個大家較能接受的處理方法,建議俾有關人士。好可惜呢度d版主無咁做亦無呢份能耐!

其實呢版在discuss內可算是人氣版面,有咁多籌碼在手,都唔可以為大家做d咩出嚟,實屬內地夜遊區的悲哀,大家應該為發生呢種事,好好咁默哀一下。

我在此版出現的日子唔算長亦唔算短,但咁耐以來除左近期較多了回應,和在個別版面問題上必定回應外,基本上我絕少出聲,連主題我都係出個兩個。我唔在此做任何野,大家可以話我自私唔同人分享,但在我立場要將我所見所聞,貢獻俾呢d無能耐的人所操控的版面中,我情願做個cd-rom好過!

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:25 PM 發表

講得好呀!!!

CAR仔你都識講  !!大家出嚟玩, 吹水, 都係想開心, 何必動氣!!

但你地咁做,,覺唔覺令到好多人唔開心呢?
等我講句公道d既啦..佢地都係好似董建華咁嗟..北京話要點做佢地米點做囉..咁膽同上面講no咩??夠膽為我地出句聲咩?算數啦..再講都係晒氣架啦...

引用:
原帖由 你老公 於 2005-8-31 11:35 PM 發表

咪少我都係以事論事,我之前在其他主題都講過,其實做版主要中立同協助網主維持版面之外,仲要反映網友意見,有問題時盡量在兩者之間,俾個大家較能接受的處理方法,建議俾有關人士。好可 ...
睇黎我同你都係差吾多..都係做返咩算啦..

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:44 PM 發表

動氣!?  MAYBE吧,,,

但你有無諗過點解會動氣呢?   

就係你地攪道我地唔開心,,,,講到而家你都唔敢講個原因出黎?

點解?

我不厭其煩再問多次,,!!咁樣做對哩個區有咩好處呢?

請你隨便列舉出黎吧
係冇好處..不過超版出聲要佢地做..米做囉.駛理你感受呀.明冇..mike

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:45 PM 發表

我諗CD ROM哩D位都會幾搶手啦

哩道再咁攪,,只會愈來愈多人想走,,就係咁簡單!!
吾會走..我返工冇野做上黎睇下收下料都好丫嘛..走就一定吾會走既..少d出聲咁解嗟..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆