上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  13.0k

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:33 PM 發表

講得岩,,,做版主就梗係為我地既版D人利益及開心著想架啦

如果只係識做應聲虫,,,咁個個都可以做版主啦

但而家連版主都唔肯講咩事,,,我真係對佢地哩D做法好失望
由頭到尾都唔知轉咗有咩好

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 09:00 PM 發表

你咪問下大家law...我有冇攪事大家有眼見....你也可以問下其他會員現在係我攪你定你攪我....你認為我唔0岩都可以同超版投訴我tim
支持x2

由頭到尾 , 跟本我地就無人反對三主題同時置頂 , 甘邊個反對啦 , 一定係網主同超版啦 , 我地唔團結一致 , 重係到自亂陣腳 , 甘唔係好好笑啦 !

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 09:34 PM 發表
坦白講   ,,,,哩道d版主口口聲聲話要攪好個版,,做咩都為個版利益

我夠膽講一句,,係哩道玩得耐過我既人都無咩邊幾個  真係一隻手都數得出呀

哩個網既起起伏伏我都見過晒!!

但就真係第一次見到版主自己可以 ...
絕對同時以上見解

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:43 PM 發表

我覺得佢點都要有番一個交待羅

何況我又唔係明星級會員,,,只係一個老屎忽!!

玩得耐多朋友,,我個貼亦唔係什麼吹水貼!! 只係教下新手點玩QQ同貼下Q女

唔通佢敢話唔係呀
我覺得紅勇係代為執行 , 點交代啦 !

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:45 PM 發表

連自己版主都唔企我地哩邊!?

咁仲點樣可以團結一致呢?...
冇錯喇版主唔係話做同唔做就得架嘛,都要一條心帮吓我哋架嘛

最後都係個句 ,

我有冇主題置頂 , 同邊個有主題置頂 , 我都唔在乎同無所謂 !
我自己就 OFF TOPIC 先 ! BYE !

:smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆