上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  13.0k

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 09:20 PM 發表

絕對認同你既睇法!!!!

但我就覺得超版都係聽到一方面既野,,佢始終唔係成日係道睇住

我個人認為攪事者另有奇人  唔知各兄弟又有咩特別睇法呢?
小圈子囉:smile_04::smile_04::smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 09:20 PM 發表

份 REOPRT 有其他會員回覆過 , 甘佢有冇通知過 , 有份回 POST 班兄弟啦 !

大家要清楚 , 一個討論區 , 唔係呢度其中一兩個人既努力成果 , 而且大家一齊付出得來架 !
正所謂蛇無頭而不行,烏合之眾可以做啲咩ar出團都要團長啦!!個人意見!

不如大家想想 , 點樣處理之後 D 問題重好啦 !

算啦...再嘈都冇得返轉頭架啦..超版都開晒聲講左囉..大家米收聲囉..連超版都出晒聲啦..我地d二打六係吾係要收聲丫..地方係人地既..要點做就點做架啦..點到我地出聲嗟..吾好再嘈啦..諗下幾時出團玩好過啦...

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 09:34 PM 發表
坦白講   ,,,,哩道d版主口口聲聲話要攪好個版,,做咩都為個版利益

我夠膽講一句,,係哩道玩得耐過我既人都無咩邊幾個  真係一隻手都數得出呀

哩個網既起起伏伏我都見過晒!!

但就真係第一次見到版主自己可以 ...
成事不足囉

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 09:45 PM 發表
不如大家想想 , 點樣處理之後 D 問題重好啦 !
咁你覺得呢??可以做啲咩ar

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 09:49 PM 發表

咁大ray你有咩好意見丫?
除左版規同投訴區之外 , 其他置頂主題全部放下來 !

之後用沙咀強名義 , 開一個吹水區置頂 , 當然標題就唔可以甘個人化 , 好似用 " 吹水區 " 呢類字眼甘就適合 D !

再將版規及投訴, 用紅勇士名義來出, 始終我唔係版主 , 唔應該再來我名義來出 , 甘就公道 D !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆