上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.4k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-5-9 07:09 PM 發表
推番上黎先, 睇多次.. 睇黎你同玉妃架關係.. 會唔會 end 一排呢. ~.
3兄上廣州,吾end都吾得啦~

我都岩岩先追番條大冷門個故事,比著我真係會信晒個女仔羅~
只不過既然養佢吾起就無意思啦…

回復 #271 ohnavi 的帖子

係佢俾返3K我個一刻,我真係以為有童話故事發生在我身上。

原來。。。只不過係暴風雨既前夕。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-9 10:17 PM 發表

Is the storm end now ? Hope you have a happy time in GZ !

三兄, 睇完你個post, 你似乎有d想沉船bor

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 03:43 PM 發表

本來係諗住出個生日會REPORT,但係呢個禮拜發生左好多事,搞到呢個REPORT足足遲左一個禮拜。
大家可以當係一個超長篇既生日會REPORT咁睇。

事發起源要追索返個半月前既2月10號晚,當日小弟剛由法國外遊回 ...
32...I had accident b4..
But Are you on 9 ka?:smile_15:

哦!!!!!!!!!真係好錯啦!!!!師兄你

引用:
原帖由 essoxesso 於 2006-5-10 02:08 AM 發表
三兄, 睇完你個post, 你似乎有d想沉船bor
感情上,我覺得佢並唔係咁差。

但係出得黎做既,就算壞唔晒,都好人有限。

理智上,我唔應該擺太多感情係佢身上。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-9 10:17 PM 發表

發生咩事. ~. 唔通佢向你要錢. ??

我之前同佢講過我會去廣州做野。

上個禮拜六亦發生左D事。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-5-10 10:45 AM 發表

發生咩事. ~. 唔通佢向你要錢. ??
我都想知喎,唔通佢向你要錢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆