上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.4k

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-24 10:57 AM 發表
大佬呀,我打晒你六個HK / SZ電話都無人聽,我地驚你有事咋。

兄弟一場,我地擔心你呀。

唔得閒出黎玩,唔緊要,不過你都覆下我地機丫。
SORRY 啦.. 下次自隊一支酒

回復 #251 藍浪 的帖子

話時話,你幾時得閒同我地去皇後大道坐坐??

個度玩就係好好玩,不過有D野硬係唔多妥,同埋消費方面,同CP有得比。

我俾返個軍費你睇:

飲酒:400 <--西門慶力爭之後既結果,原本係三條友1470
女女:600 <--超好玩
短房:100 <--係個度提供既短房,不過就好X西,同咀咀個D差唔多,條毛巾仲要係唔乾既

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-24 11:12 AM 發表

個度玩就係好好玩,不過有D野硬係唔多妥,同埋消費方面,同CP有得比。

我俾返個軍費你睇:

飲酒:400 <--西門慶力爭之後既結果,原本係三條友1470
女女: ...
係咁度 F君揀到囡嗎????

回復 #253 藍浪 的帖子

F君本來揀左個唔出得街既女(親戚到),但係當我諗住搞掂埋我個件就去娛樂航母既時候。

佢竟然俾佢個件的左上去,搞到我同西門慶等左佢成粒鐘

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-24 11:31 AM 發表
F君本來揀左個唔出得街既女(親戚到),但係當我諗住搞掂埋我個件就去娛樂航母既時候。

佢竟然俾佢個件的左上去,搞到我同西門慶等左佢成粒鐘
親烕到都的佢上去, 唔通同佢大姨媽玩雙飛咩

Very good story, thank you so much for kind sharing.

三爺o既report果然堅料~
好有味道!
真係好佩服你咁有定力,不愧係高手!!!

引用:
原帖由 藍浪 於 2006-4-24 11:54 AM 發表

親烕到都的佢上去, 唔通同佢大姨媽玩雙飛咩
聽F君講返,係玩口爆。。。。。。。。。

頭先岩岩同F君傾完電話,佢叫你無論如何,打個電話俾佢。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-24 11:12 AM 發表

我俾返個軍費你睇:

女女: ...
皇后果間都未去過的. ~.

回復 #259 thomas-sep 的帖子

湯馬仔你咁鐘意落D,就真係要去下皇后大道。

連我呢個鍾意唱K既人,都覺得個度好玩。

搵次一齊落去丫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆