上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.4k

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 03:43 PM 發表

本來係諗住出個生日會REPORT,但係呢個禮拜發生左好多事,搞到呢個REPORT足足遲左一個禮拜。
大家可以當係一個超長篇既生日會REPORT咁睇。

事發起源要追索返個半月前既2月10號晚,當 ...
good, 呢個冷門真係唔止20倍......................直頭200倍....

不錯的結局, 希望你過得天開心

恭喜!恭喜!

回復 #1 BNR32V2 的帖子

引用:
原帖由 幻紫星 於 2006-4-20 10:20 PM 發表

good, 呢個冷門真係唔止20倍......................直頭200倍....
我尋晚同ER20去食飯打保齡,佢都話女女開口要電話,會俾返錢我既係小過1%

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-20 11:05 PM 發表

我尋晚同ER20去食飯打保齡,佢都話女女開口要電話,會俾返錢我既係小過1%
正常丫.........我都覺...
所以你收得返真係好萬幸, 我登你高興..
o個日打比你已經覺得係好ending了~~呵~~

回復 #216 幻紫星 的帖子

錢仲係其次,佢唔呃我呢樣先係重要

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-20 11:21 PM 發表
錢仲係其次,佢唔呃我呢樣先係重要
YES, 比我識到個呢d真係開心死

Did the four meals you have are evenly distributed in the evening, night, mid-night and in the morning ? Did you encounter any diminishing return in the fourth meal ? Just an advice brother 3 not to involve so much and neglect your big accounting business here in HK. Hope you don't mind !

回復 #219 stalin1024 的帖子

I'll take Ur words as a compliment.................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆