上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.3k

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 03:43 PM 發表

本來係諗住出個生日會REPORT,但係呢個禮拜發生左好多事,搞到呢個REPORT足足遲左一個禮拜。
大家可以當係一個超長篇既生日會REPORT咁睇。

事發起源要追索返個半月前既2月10號晚,當 ...
我等你的report 好久, 真的, 原來有故事, 看來浪兄都驚訝, 我都好想看, 你都要煩一後時間了

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 04:00 PM 發表
就係佢有情有意我先驚  
沉下好喇!! 唔好沉太耐啊師兄!!!

三爺第一個【風月浮生錄】怎可不支持。

三爺你生日被玉妃娘娘迷得三分痴二分醉,忘記左,坐兩囡係唔可以太早俾佢
地感到你太偏一方, 因此另一個就變得消極,做唔到兩個爭寵競艷的場面。我
每次通常都知同邊個出街,但都係兩個都要撻下,咁先好玩。

跟我同殺手去CP用錢可能俾其他人多好多, 望君見諒。

講返果晚又係上次梵仔翻版,

我果兩個囡囡全程搶閘, 本來我係先帶第一條囡上房快一餐

再同第二條囡上去過夜。 怎知第一條囡尾段發力。 加上3200m

搏到盡。 三個花園遊樂過。 佢話只求同渡一宵。

人心肉做,唯有又叫浪漫殺手做衰人彈走另一個,但至今仍對另一個

念念不忘。 五成歉意五成愛慕。

以個我個人來講,兩個都係我花街走成8個圈才選出的妃子。 兩個半分秋色

以被彈走的囡囡更勝三分嬌二分艷, 無奈尾段稍墮後少許。

望下次有綠再聚。

引用:
原帖由 藍浪 於 2006-4-3 04:16 PM 發表
三爺第一個【風月浮生錄】怎可不支持。

三爺你生日被玉妃娘娘迷得三分痴二分醉,忘記左,坐兩囡係唔可以太早俾佢
地感到你太偏一方, 因此另一個就變得消極,做唔到兩個爭寵競艷的場面。我
每次通常都知同邊 ...
浪兄, 說到我也想見見那囡囡有多正:smile_04:

小弟上去森林數次,mm服務都不好,都無自動波的mm,次次都係死魚一條!做完一兩q就死左!

回復 #13 藍浪 的帖子

阿浪,同你地去玩咁多次都好好玩。

老實講,我出黎玩係求開心,洗多少少絕對唔係問題。

不過我諗我有一排都無得去行花街住。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 04:34 PM 發表
阿浪,同你地去玩咁多次都好好玩。

老實講,我出黎玩係求開心,洗多少少絕對唔係問題。

不過我諗我有一排都無得去行花街住。
我就9523左好耐....

你就來又變死囚

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-3 03:43 PM 發表

本來係諗住出個生日會REPORT,但係呢個禮拜發生左好多事,搞到呢個REPORT足足遲左一個禮拜。
大家可以當係一個超長篇既生日會REPORT咁睇。

事發起源要追索返個半月前既2月10號晚,當 ...
師兄個 Report 好有條理、好實在、好正,幾許風月,自是過來人,領略當中

supporting

哈, 去左森林o甘多次都未遇過o甘正o既女, 遺憾...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆