上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.4k

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-18 12:06 AM 發表

我一定會收,不過遲D可能會再買D野俾佢(自願性),或者請佢去旅行。
It seems that you are going to drown ! Will you intend to privatize the girl ?

why you didnt fcuk the French girls in France?
Many French men Fcuk Chinese girls there

Hi 三哥,

o個晚大家都飲到 High o西:smile_02:十分好玩, 但快樂背後原來三哥你發生 o左 D o甘o吾開心o既事:smile_01:... ... 試o下都好o既... ... 起馬o吾洗估估o下... ...

引用:
但係我本身係一個會計師,對於風險管理更加係高手,所以我決定拖返一頭半個月先。
好野c兄....

引用:
原帖由 stalin1024 於 2006-4-18 12:40 AM 發表

It seems that you are going to drown ! Will you intend to privatize the girl ?
同感 ... 佢係大場女,冇咁大個頭戴咁大頂帽,好難收架,阿三兄

引用:
原帖由 stalin1024 於 2006-4-18 12:40 AM 發表

一定唔會私有化。

我今次肯買俾佢,只係當之前既唔係FOC。。。。。。。。。

引用:
原帖由 ER20 於 2006-4-18 03:59 AM 發表

同感 ... 佢係大場女,冇咁大個頭戴咁大頂帽,好難收架,阿三兄
我尋晚同浪漫殺手詳細傾過呢個問題,都認為部機其實係買得過既。

為左以後我係CP既自由着想,呢3K係搏得過。

佢唔俾返錢我既,咪當埋左張單囉,日後係花街見到佢,都無咁麻煩。

如果佢真係俾返錢我既,咪仲係朋友囉。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-18 01:16 PM 發表

我尋晚同浪漫殺手詳細傾過呢個問題,都認為部機其實係買得過既。

為左以後我係CP既自由着想,呢3K係搏得過。

佢唔俾返錢我既,咪當埋左張單囉,日後係花街見到佢,都無咁麻煩。

如果佢真係俾 ...
希望你吾係私有化啦 :smile_04: ,記得 mark 底個手機 serial nr (  *#06#  ) 啦

回復 #188 ER20 的帖子

#06#應該係部機既IMEI NUMBER。

同個盒上面個個一樣??

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-4-18 03:39 PM 發表
#06#應該係部機既IMEI NUMBER。

同個盒上面個個一樣??
每部 N70 都係果個 look,但係  serial nr.  就一定吾會相同,懂嗎,三師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆