上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...第2回

收藏  |  訂閱
1.4k  16.5k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-15 01:55 PM 發表

我有post條link上黎分享架
但係你就望我咁就一世......死仔包:smile_22:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-15 14:21 發表
但係你就望我咁就一世......死仔包:smile_22:
唔好咩~唔駛做~冇野煩:smile_45:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-15 02:26 PM 發表

唔好咩~唔駛做~冇野煩:smile_45:
[fly]咁你係咪想冇人出搞笑飯局Post搞笑包膠先...:smile_45:  [/fly]

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-2-15 09:13 AM 發表

有沒手信呀:smile_45: :smile_45:
手寫信要唔要....

引用:
原帖由 vwetchina 於 2008-2-15 02:39 PM 發表

手寫信要唔要....
您都識寫中文字:smile_14:

好呀  :smile_38:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-15 14:30 發表
咁你係咪想冇人出搞笑飯局Post搞笑包膠先...:smile_45:   
你可以全程玩REMOTE CONTROL,仲有CEO同審批兩個好幫手.有37呢個大後枱,你係度廿四小時不停咁推.點會搞唔點呀:smile_30:

引用:
原帖由 vwetchina 於 2008-2-15 14:39 發表
手寫信要唔要....
你所有寫過嘅信呀?有冇情信架?:smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-15 03:39 PM 發表

你可以全程玩REMOTE CONTROL,仲有CEO同審批兩個好幫手.有37呢個大後枱,你係度廿四小時不停咁推.點會搞唔點呀:smile_30:
[fly]最難得就係你週不時入黎插旗.......:smile_45: [/fly]

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-15 16:06 發表
最難得就係你週不時入黎插旗.......:smile_45:  
都係搵兩分呃下閱權唧:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-15 05:13 PM 發表

都係搵兩分呃下閱權唧:smile_30:
[fly]為呃2分....我要充軍........:smile_22: [/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆