上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...第2回

收藏  |  訂閱
1.4k  16.5k

剷完又過大海tim:smile_30:
引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-13 05:37 PM 發表

剷完雪返黎............:smile_30:  

幾時出動?????
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-13 05:45 PM 發表

你去左邊啊:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-13 02:09 PM 發表
咁多日唔見細輝.......佢去左邊.....:smile_41:
初三我見過細輝呀:smile_44:

引用:
原帖由 ken9393 於 2008-2-13 05:47 PM 發表
我在香港..你呢???
我重有邊度好去:smile_39:
你坐緊監啊係米:smile_41:

引用:
原帖由 kit74 於 2008-2-13 05:50 PM 發表

初三我見過細輝呀:smile_44:
[fly]有冇派利是比你....:smile_41: [/fly]

話雖如此,但我都出倒來...你無返深圳嗎?等我仲等你电話.以為可以出去飲吓酒:smile_30:
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-13 05:51 PM 發表

我重有邊度好去:smile_39:
你坐緊監啊係米:smile_41:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-13 05:53 PM 發表

有冇派利是比你....:smile_41:  
:smile_22: 冇呀:smile_30:

引用:
原帖由 ken9393 於 2008-2-13 05:54 PM 發表
話雖如此,但我都出倒來...你無返深圳嗎?等我仲等你电話.以為可以出去飲吓酒:smile_30:  
呢個星期五有攪作:smile_44:

我得喎....去邊鼠:smile_41:
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-13 05:55 PM 發表

呢個星期五有攪作:smile_44:

引用:
原帖由 ken9393 於 2008-2-13 05:57 PM 發表
我得喎....去邊鼠:smile_41:  
兩個地方是但一個,LAPUTA同佢條女都找過我尋晚:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆