上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...第2回

收藏  |  訂閱
1.4k  16.5k

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-2-12 02:40 PM 發表

又feel到比人講壞話:smile_27: :smile_27:  
有個有鬍鬚既物體係度做:雞仔媒人....:smile_13:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-12 02:42 PM 發表

因為個場係我搵既....所以我要渣庄,明知不對,無中生有,但求得在老總面前威威,任其下去,只得科水無得庄渣,無得威,無得型,結果有害於個人在主場威望.......將來利益........

節錄於3D濃西飯堂..<耆英 ...
[fly]想笑能死人咩:smile_40: :smile_40: [/fly]

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-2-12 14:41 發表
張廿蚊已經落咗係壞人手上啦:smile_39: :smile_39:  
叫泊車仔掟張一百蚊紙出黎囉:smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-12 02:42 PM 發表

都唔知去左邊..............:smile_27:
[fly]物歸原主...去左英國...:smile_13: [/fly]

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-12 02:42 PM 發表

你打噴嚏呀:smile_30:
[fly]系呀.............睇少陣檔都唔掂:smile_27: :smile_27: [/fly]

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-12 02:42 PM 發表

因為個場係我搵既....所以我要渣庄,明知不對,無中生有,但求得在老總面前威威,任其下去,只得科水無得庄渣,無得威,無得型,結果有害於個人在主場威望.......將來利益........

節錄於3D濃西飯堂..<耆英 ...
甘都得...........

話俾毛澤東聽:smile_38:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-12 14:42 發表
我一早知啦,不過想泉泉幫我問下奶仔有無攪掂我單野姐:smile_44:
吓~咁就唔知啦:smile_13:駛唔駛幫你打個電話問口水佬呀

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-12 14:45 發表

物歸原主...去左英國...:smile_13:  
佢攞張人仔去賣咩:smile_45:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-12 02:46 PM 發表

甘都得...........

話俾毛澤東聽:smile_38:
[fly]死咗都彈返起身:smile_27: :smile_27: [/fly]

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-12 02:47 PM 發表

佢攞張人仔去賣咩:smile_45:
[fly]人在異地...........梗要搵d貴重野旁身既:smile_13: :smile_13: [/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆