上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...第2回

收藏  |  訂閱
1.4k  16.5k

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-12 02:07 PM 發表

點解話極你都係咁直?
唔識就緊係要問下架啦...........

你處講,好過打電話周圍講:smile_38:

哎呀,春晚又開始勒:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-2-12 13:43 發表
鼠年第一印:smile_40: :smile_40: :smile_40:
插你一野~恭喜發財~紅包拿來:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-12 13:46 發表
你做咩上到黎既:smile_41:
佢做咩上唔倒黎呀:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-12 02:10 PM 發表

我之前去過哈爾濱,佢地朝朝早第一件事就係齊齊攞個鏟出去耡冰.成排人係咁耡.好似係份內事唔收錢嗰喎.共產黨呀麻
門前3包.....:smile_38:

聽過未

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-12 14:05 發表
星期五去邊:smile_44: :smile_44:
你又去邊呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-12 02:10 PM 發表

我之前去過哈爾濱,佢地朝朝早第一件事就係齊齊攞個鏟出去耡冰.成排人係咁耡.好似係份內事唔收錢嗰喎.共產黨呀麻
共剷、共剷...共用一個剷............
依加乜都向錢看............
你試下唱K唔比錢條女女會有乜後果.........
成掤狼狗係門口剷你.........:smile_40:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-12 01:46 PM 發表

你做咩上到黎既:smile_41:
咪係.............

果壇都未擺好,甘快上黎??:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-2-12 02:05 PM 發表

星期五去邊:smile_44: :smile_44:
你":smile_44: "
即係唔好話比你知啦:smile_13: :smile_13: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-12 02:11 PM 發表

唔識就緊係要問下架啦...........

你處講,好過打電話周圍講:smile_38:

哎呀,春晚又開始勒:smile_27: :smile_30:
雖然審批面皮夠厚........呀邊個邊個話晒新相識(仲未見面添);可能好薄皮呢......
費事搞到盤菜宴人地唔敢黎........審批就嬲你成世啦...醒D啦:smile_40:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-12 14:13 發表

門前3包.....:smile_38:

聽過未
未呀:smile_38:咩黎架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆