上一頁下一頁
發新話題

好似淨係得男仔鍾意講腳, 小妹又試o下先

收藏  |  訂閱
79  4.4k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 10:39 AM 發表 查看引用來源

痕: 冇錯  爽: 一般啦

都係一面忍一面期待之後會發生o既事爽d :smile_o13::smile_o13:
咁小腿同大脾呢?
錫緊你時,再用指甲係咁掃你條腰…
真係會high死你喎!

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-5-2 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁小腿同大脾呢?
錫緊你時,再用指甲係咁掃你條腰…
真係會high死你喎!

嗱! 鍚小腿我就覺得好 sexy 啦
佢想點玩都得!
腰免得過都唔好掂
雖然男友大隻過小妹好多, 但如果佢夠膽o即我腰, 小妹有信心一腳伸佢出房門 :smile_34:

二選一o既話... 都係繼續o即番小妹腳板算啦 :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 10:51 AM 發表 查看引用來源

嗱! 鍚小腿我就覺得好 sexy 啦
佢想點玩都得!
腰免得過都唔好掂
雖然男友大隻過小妹好多, 但如果佢夠膽o即我腰, 小妹有信心一腳伸佢出房門 :smile_34:

二選一o既話... 都係繼續o即番小妹 ...
哈哈.....伸佢出門.
鍚小妹妹就用腳夾住唔比你離開

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-2 10:53 AM 發表 查看引用來源

哈哈.....伸佢出門.
鍚小妹妹就用腳夾住唔比你離開
好出奇咩 :smile_45:
幫佢口交時佢夠係雙手捉住妹頭o黎插小咀啦, 有時仲想成支入晒 :smile_o03:

不過小妹早已習慣將佢睇成係自己服侍得好o既表達啫!

:smile_46: 真令男人羨慕

其實我都好喜歡奶女孩子的腳趾腳面腳底
但可惜我沒有女朋友無得奶:smile_39:無得玩:smile_39:

引用:
原帖由 bossini_bossini 於 2013-5-2 08:52 PM 發表 查看引用來源
其實我都好喜歡奶女孩子的腳趾腳面腳底
但可惜我沒有女朋友無得奶:smile_39:無得玩:smile_39:
快快搵番個,再唔係,sp 囉!
咁多師兄都話同sp玩時點樣點樣 。。

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 10:10 PM 發表 查看引用來源

sp難求呀

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 10:10 PM 發表 查看引用來源

sp即係什麼?解做叫雞?

引用:
原帖由 bossini_bossini 於 2013-5-3 12:03 AM 發表 查看引用來源
sp即係什麼?解做叫雞?
:smile_o02::smile_o02:  有冇搞錯!! :smile_o02:

唔知 sp 係乜又 sp 難求 :smile_30:

連小妹都識o既o野居然有男人唔曉?

sex partner 囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆