和男友感情事 希望師兄師姐們幫解答><

收藏  |  訂閱
18  2.7k

引用:
原帖由 Ellie_Lee 於 2013-5-5 10:45 AM 發表 查看引用來源
小妹三年前從網遊上面,認識了一名比我大8年男友
我們第一年已經交換電話成為現實情侶朋友關係

因小妹家教很嚴格,他工作很繁忙,我們平常只是交談電話,
然後只能到假日他才有空看看電影,吃飯之類感情的話應 ...
好快佢去搵第二個:smile_o14:

1.
男生會不會因為性需要,就去隨便找別的女生解決?

會有呢個衝動

2.
想問一下師姐們,第一次做的話會不會很痛?那痛楚是什麼感覺?因為小妹連打針也會害怕的類型

我覺得第一次多多少少都會痛

3. 我怕男生得到女生身體後就會對我再沒興趣><會不會師姐有這經驗

上完床仲對妳有無興趣就要睇下個男仔立乜嘢心腸,如果他拍拖純粹想找個女人上床開心下,咁就真係好快會對妳失去興趣,所以女仔要帶眼識人

引用:
原帖由 Ellie_Lee 於 2013-5-5 10:45 AM 發表 查看引用來源
小妹三年前從網遊上面,認識了一名比我大8年男友
我們第一年已經交換電話成為現實情侶朋友關係

因小妹家教很嚴格,他工作很繁忙,我們平常只是交談電話,
然後只能到假日他才有空看看電影,吃飯之類感情的話應 ...
唔洗問人..問自己.........:smile_43:

如果小妹妹你無打錯時序 - 三年前識,第一年拍拖,到今時今日都只係kiss下,又假定佢真係得你一個女友,我覺得佢都算幾為你著想,最少以現今互聯網世代,我覺得你同你bf都算幾規矩下。

但我覺得千祈唔好覺得欠左佢,個身體係你自己既,唔屬於任何人。或者咁講,如果你表現得非常合作,佢一樣可以有第二d野諗,係咪?男人呢方面好衰,又要你肯,又要你純過白紙。

但如果放開d睇,make love 其實唔至性交(intercourse),而係一整套情愛活動。kiss、愛撫、耳仔吹氣、錫下頸、掃下背、摸下腰、玩下腳,甚至手淫同口交等等,呢d情趣野係要慢慢做。我聽你咁講,你男友都未撻著你個身心,咁點可以要求你一步到位。一下就摸胸摸私處,求其左d。

簡單d講,女人係要矜貴,唔係矜持。唔係要你到三四十歲人未嫁都要做處女,但唔係下下個男友要就咩都俾晒佢。

妹妹,睇黎你想用處子之身留住你男友,我告訴你,諗你都唔好諗,處喎!邊個男人唔想要呀??但如果佢愛你,你仲咁細佢唔應該咁囉,拍下拖好好地啦。

係小女子開放? 隨便? 任性? 咸濕? :smile_13:

可能男生天生係比女生更鍾意性愛..
不過以一個女孩角度睇, 曾經見過一個 post 內容大概係話一pair 人各取所需,
身上有對方想要o既條件就會一齊咁上下啦...
唔記得人地詳細點講啦
其實小妹好贊同o架!

自己都有少少係用身體留住對方o既人 :smile_13:
想不斷俾佢滿足, 床上佢要點做小女子都肯,
有師兄問, 怕唔怕佢玩厭? 被寵壞?
弱小女流, 點會唔怕? 但係怕得幾多?
佢享受小妹o既身體, 小妹享受在男人之下服侍人o既感覺... 咁已經夠啦

唔上床, 就算玩其他共同興趣, 運動?
男友都係踢波之人, d 術語小女子唔識,
但佢有同小女講過有時換下同唔同team d 人踢會有新鮮感, 好玩d,
因為人人踢法, 戰術都唔同,
如果小妹冇理解錯, 咁即係就算其他娛樂, 跟同一對手玩得多一樣厭啦...
拍拖唔上床做其他o野, 玩得多結果都差唔多, 要悶, 要換人, 一樣可以

人心難測, 要變有冇原因都可以變...
可能小妹已經唔係處好耐, 覺得冇所謂啦,
我自己覺得, 與其要一個男人得唔到佢想要o既o野所以唔甘心放手,
點解唔做一個令佢覺得離開o左, 就再得唔番之前有o既享受, 唔捨得放手果種女人?

上次都有講, 要 upgrade 自己接受新挑戰嘛 :smile_34:
如果個post 大家有睇, 係用餐廳菜單做比喻o既
呢個都係小妹上o黎o既原因, 睇下有咩自己之前未做過, 男人又通常會喜歡,
就儘量要自己接受, 之後可以提供新服務俾主宰自己o既人囉 :smile_o05:

小女唔覺得咁係卑躬屈膝去迎合人..
雖然d 人話我係有咁o既傾向 :smile_13:
咁做係出於愛, 希望令愛人開心同舒服o既人係自己.

好少可咁感性呢 :smile_o11:
個 post 好長, 唔好意思啦 :smile_o09:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-8 10:00 AM 發表 查看引用來源
係小女子開放? 隨便? 任性? 咸濕? :smile_13:

可能男生天生係比女生更鍾意性愛..
不過以一個女孩角度睇, 曾經見過一個 post 內容大概係話一pair 人各取所需,
身上有對方想要o既條件就會一齊咁上下啦...
唔記得 ...
答得詳,做起上來真情長:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

小妹妹, 除非你自己都好想要好想試, 否則用第一次去取悅男人, 將來你一定後悔.

我想指出既係, 你話你地上網識, 佢又大你八年, 平時只係傾吓電話, 放假先出吓街. 你肯唔肯定自己真係佢"女朋友"?

有無諗過佢可能已經結左婚? 可能已經有一個拍咗好多年既女朋友? 只係佢間唔中悶悶地先搵你黎調劑吓?

拍拖咁耐你有無見過佢屋企人? 有無見過佢D朋友?

唔想做愛,幫佢打飛機都好過冇

前往最後回覆