早洩

收藏  |  訂閱
17  1.7k

引用:
原帖由 s6987 於 2013-5-16 12:54 PM 發表 查看引用來源

以上既都會做齊做足...會好錫對方...不過自我感覺唔好麻
咁無辦法啦..
小女子明白有d o野都唔係淨係話介意人地點睇, 係自己對自己o既感覺
如果女朋友接受, 就請佢先幫你射一次, 如果唔係就自己o黎囉...

小女好肯定係有網頁講過點樣練到時間, 不過唔記得詳情
反正唔關我事 :smile_o11:冇留心睇!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 01:45 PM 發表 查看引用來源咁無辦法啦..小女子明白有d o野都唔係淨係話介意人地點睇, 係自己對自己o既感覺如果女朋友接受, 就請佢先幫你射一次, 如果唔係就自己o黎囉...小女好肯定係有網頁講過點樣練到時間, 不過唔記得詳情反正 ...
多事

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 01:45 PM 發表 查看引用來源

咁無辦法啦..
小女子明白有d o野都唔係淨係話介意人地點睇, 係自己對自己o既感覺
如果女朋友接受, 就請佢先幫你射一次, 如果唔係就自己o黎囉...

小女好肯定係有網頁講過點樣練到時間, 不過唔記得詳情
反正 ...
第二次的確去番正常時間 不過想第一次都好好..

引用:
原帖由 20120816 於 2013-5-16 01:51 PM 發表 查看引用來源
多事

做咩咁話人? :smile_24:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 01:58 PM 發表 查看引用來源做咩咁話人? :smile_24:
開玩笑?

引用:
原帖由 20120816 於 2013-5-16 02:03 PM 發表 查看引用來源
開玩笑?

哼!
唔俾有一日真係用得著o架?
人人都話生活習慣, 壓力, 甚至一d 不良嗜好 (例如食煙, 佢有) 都會影響耐力!!

最好梗係第一次都有本事插成個鐘先射啦 :smile_o05:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-16 02:12 PM 發表 查看引用來源

哼!
唔俾有一日真係用得著o架?
人人都話生活習慣, 壓力, 甚至一d 不良嗜好 (例如食煙, 佢有) 都會影響耐力!!

最好梗係第一次都有本事插成個鐘先射啦 :smile_o05:
我好健康...但

引用:
原帖由 s6987 於 2013-5-16 02:26 PM 發表 查看引用來源

我好健康...但
但都係射得好快呢?

其實師兄有冇同女友講過, 或者問問佢覺得點?
果個練習方法, 小妾如果冇記錯大概係刺激小弟弟, 久唔久停下, 唔好俾佢射...
如果有問題o既係小妾男友, 我唔介意咁樣幫佢o架
玩弄小弟弟都係一種樂趣 :smile_o11:
況且幫佢即係幫日後o既自己... 有咩唔好?

只係詳細步驟點樣刺激, 玩幾耐先好射, 呢d 就有勞師兄自己做下 research..
妾身告退~~ :smile_o05:

前往最後回覆