連日來係咁講性事, 小女會唔會開始有病態? (sm..)

收藏  |  訂閱
34  2.0k

隠藏在內心嘛... :smile_13: :smile_13:

其實... 曾經腦仔入面有過一個咁o既景象...
就係自己狗仔式咁俾人打 patpat..
打到一條條痕紅扑扑咁俾佢發洩完先至輕輕鍚番d 痕 :smile_24:
再好似平時愛愛咁, 前戲用口服侍佢, 俾佢插入o黎,
插到小妹就快高潮舒服得滯唔俾自己叫太大聲, 於是好肉緊咁咬住對方條頸同膊頭位..
咬得痛, 佢又一齊叫埋一份, 最後一齊高潮 :smile_o05:
唔駛用套套, 事後當然都要好似平時咁, 用小咀幫佢清潔先叫完滿啦 :smile_o03:

呢個畫面都在腦海出現過兩三次啦,
不過好快又會同自己講你係咪傻o架, 咁o既o野都諗得出 :smile_o08:
痴o左線 :smile_o02:  

不過話時話, 好似咁耐以來都未真正試過同男友一齊高潮...
好想試下 :smile_o09:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-9 09:20 AM 發表 查看引用來源
隠藏在內心嘛... :smile_13: :smile_13:

其實... 曾經腦仔入面有過一個咁o既景象...
就係自己狗仔式咁俾人打 patpat..
打到一條條痕紅扑扑咁俾佢發洩完先至輕輕鍚番d 痕 :smile_24:
再好似平時愛愛咁, ...
我最醒調到大家一齊高潮:smile_o12:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-5-9 09:25 AM 發表 查看引用來源

我最醒調到大家一齊高潮:smile_o12:
唔... 係唔係當女仔高潮時加速同大力呢 :smile_o10:
除此之外應該冇其他方法啦o卦 :smile_41:
女仔始終難d... 好難掉返轉頭就男仔..

當然係咁,男人就易控制.
當知女人嚟時就加速及大力,
等女人的高潮推上更興奮...
男人就聽住女人高潮來的呻吟及求饒....
就易一齊高潮,多多的射入穴內或你最愛的..
插在咀內...等你吸啜得爽爽的...:smile_o01:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-9 09:33 AM 發表 查看引用來源

唔... 係唔係當女仔高潮時加速同大力呢 :smile_o10:
除此之外應該冇其他方法啦o卦 :smile_41:
女仔始終難d... 好難掉返轉頭就男仔..
所以要先同女女熱左身,最好over 30 min
同跑步一樣,比慢既先開步,甘就可以一齊到終點:smile_o11:

係玩sm入面都未算好變態,都未去到玩屎玩尿哈哈
Btw,有試過打sp,係咁摑佢,又會打佢patpat同埋拍佢妹妹同波波,又會叫佢含到佢有少少作嘔咁,咁又算唔算變態呢哈

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-9 09:44 AM 發表 查看引用來源
當然係咁,男人就易控制.
當知女人嚟時就加速及大力,
等女人的高潮推上更興奮...
男人就聽住女人高潮來的呻吟及求饒....
就易一齊高潮,多多的射入穴內或你最愛的..
插在咀內...等你吸啜得爽爽的...:smile_ ...
聽落都唔係好難啫 :smile_o10:

話咁快又禮拜四! 差唔多又係時候要展開做女友應該做o既事了 :smile_o05:

下次就試試佢 :smile_o09:

哈哈...週六日又到你同男友開心嘅日子:smile_o10: ,:smile_o12:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-9 09:49 AM 發表 查看引用來源

聽落都唔係好難啫 :smile_o10:

話咁快又禮拜四! 差唔多又係時候要展開做女友應該做o既事了 :smile_o05:

下次就試試佢 :smile_o09:
當知女人嚟時就加速及大力,but怕男既立即射左,女都未高完:smile_o10:

引用:
原帖由 uwanname2 於 2013-5-9 09:47 AM 發表 查看引用來源
係玩sm入面都未算好變態,都未去到玩屎玩尿哈哈
Btw,有試過打sp,係咁摑佢,又會打佢patpat同埋拍佢妹妹同波波,又會叫佢含到佢有少少作嘔咁,咁又算唔算變態呢哈
屎尿屁太核突啦 :smile_o16:
小女未試過俾男友打.. 只係覺得要打的話打落 patpat應該可以接受...
打妹妹同波波係咩感覺? 好似好敏感喎...

前往最後回覆