上一頁下一頁
發新話題

想問問D 結o左婚o既師兄師姐...

收藏  |  訂閱
43  2.7k

咁就真係要睇大家點諗啦~~~~
有夫妻可以日做夜做,而有啲真係一個月都無一次.
點解就算係夫妻,但係性生活上都唔配合?
中間係有好多問題,好似技巧就係最簡單.

所以就算結左婚都有好多人係出面偷食架......

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:10 PM 發表 查看引用來源
都o岩o既..
不過性愛都係人o既生理需要之一, 同食飯訓覺一樣
好似你長期唔夠訓, 脾氣會變差一樣...
生理需求係冇o野可以代替o既, 無得食飯, 不斷送新 game 你玩,
打機係好過癮呀, 但肚餓依然係會肚餓, 係咪?
所 ...
吾好甘很定呀,母愛係最偉大,:smile_o12:
有D人生完真係改...............:smile_o10:
除非天生淫蕩另計

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:10 PM 發表 查看引用來源
都o岩o既..
不過性愛都係人o既生理需要之一, 同食飯訓覺一樣
好似你長期唔夠訓, 脾氣會變差一樣...
生理需求係冇o野可以代替o既, 無得食飯, 不斷送新 game 你玩,
打機係好過癮呀, 但肚餓依然係會肚餓, 係咪?
所 ...
個人只是看兩人相處的重點的次序...

而且呢個就係夫妻同SP的分別

換一個角度睇...

絲打會跟一個很愛你的人建立家庭還是跟一個很會搞你的人一起建立家庭??

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2013-5-20 12:15 PM 發表 查看引用來源

個人只是看兩人相處的重點的次序...

而且呢個就係夫妻同SP的分別

換一個角度睇...

絲打會跟一個很愛你的人建立家庭還是跟一個很會搞你的人一起建立家庭??
我識得有啲人係屋企有一個固定的.
但係係性方面唔配合,得唔到滿足,咁就係出面搵一個.
成個過程都非常清楚自己做緊乜,有乜係可以做,有乜係唔可以做.

其實呢...
會唔會一夫多妻先係出路? :smile_24:
當然... 要同人分享老公有dd 困難,
但係有多幾個人分擔家頭細務, 小d o野煩, 又唔係成日見, 可以保留少少激情

不過諗到老公同另一個女人在屋企愛愛時, 個心又會唔知點咁 :smile_13:

引用:
原帖由 chan9898 於 2013-5-20 12:28 PM 發表 查看引用來源

我識得有啲人係屋企有一個固定的.
但係係性方面唔配合,得唔到滿足,咁就係出面搵一個.
成個過程都非常清楚自己做緊乜,有乜係可以做,有乜係唔可以做.
早十年前, SP, LOVERD人物只會係D有錢有時間的人和社交圈子內之間的關係容易出現!!
依家資訊容易得到手, 由網上三唔識七聯絡再步入現實生活得以容易由幻想變為現實...
所以依家SP都好似普及化左...遊戲規則亦比N年前簡單隨意...

不過呢個係好個人的問題, 不評論了!!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:38 PM 發表 查看引用來源
其實呢...
但係有多幾個人分擔家頭細務, 小d o野煩, 又唔係成日見, 可以保留少少激情

不過諗到老公同另一個女人在屋企愛愛時, 個心又會 ...
樓主的諗法真係非常之進取.
一夫多妻只係可以解決到男性生理的需要,咁女性係未都要一妻多夫?
咁最後未會係多夫多妻,未即係郡交 party......

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:38 PM 發表 查看引用來源
其實呢...

不過諗到老公同另一個女人在屋企愛愛時, 個心又會 ...
咪傻啦絲打, 男女都好, 真係要同人份享另一半真係講咁簡單囉!!
你剩係諗下一,三,五老公係姊妹同佢"呵呵呵"...你仲訓唔訓得著先??

兩位師兄o既意見, 小女子受教啦 :smile_o05:

要聽住第二個女人同自己老公o既叫床聲...
小女子當然比死更難受 :')
不過凡事都總有兩面o既.. 要保留戀愛o既激情, 係要有其他o野需要犧牲先得..

唔知係咪睇古裝睇上腦呢
唔好睇小女子好似玩得好放, 其實我d 思想係好傳統o架..
一夫多妻係為滿足男人性慾, 呢個講法小女唔反對
做女人會受傷害都係好明顯o既道理

小女未曾結婚, 都未有結婚打算, 亦唔知將來同自己結婚o既係咩人 :smile_40:
不過呢.. 男女有別, 小女相信命運o既o野係早有安排o架
男性與生俱來就係要撐起大局, 小女人就在背後默默支持佢
所以如果有一方要唔開心, 要受傷害,
由女人去承受呢d 痛苦, 小女覺得係應份o既 :smile_24:
只要個男人開開心心, 女人o既眼淚唔應該打擾到佢
只要男人心中仲有呢個小女人就足夠啦..

唔好意思... 小女都唔知點解今日自己會咁 :smile_24:
可能係一個月一次快到吧~~

打攪晒 :smile_o09:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:59 PM 發表 查看引用來源
兩位師兄o既意見, 小女子受教啦 :smile_o05:

要聽住第二個女人同自己老公o既叫床聲...
小女子當然比死更難受 :')
不過凡事都總有兩面o既.. 要保留戀愛o既激情, 係要有其他o野需要犧牲先得..

唔知係咪睇古裝 ...
一個月一次,甘無得比男友奶西

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆