女人會否練收陰令男友更興奮

收藏  |  訂閱
23  4.3k

夾下夾下真係咁爽咩....插入去好似鬥緊力咁

我都想知點改善下
,唔係第一次比SP衝口而出話我下面鬆,做到半路開始狀態爆句咁既野,果下真係幾hurt

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2013-5-8 07:18 PM 發表 查看引用來源我都想知點改善下,唔係第一次比SP衝口而出話我下面鬆,做到半路開始狀態爆句咁既野,果下真係幾hurt
我知道市場上有一種類似yoka運動既東西係練收陰的,正確名稱我真係唔知道,因我冇需要,請見諒!

你可以去問下:smile_40:

唔該呀,我check下先
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-5-8 07:55 PM 發表 查看引用來源
我知道市場上有一種類似yoka運動既東西係練收陰的,正確名稱我真係唔知道,因我冇需要,請見諒!

你可以去問下:smile_40:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2013-5-8 08:12 PM 發表 查看引用來源唔該呀,我check下先
唔好客氣,都幫唔到你啲咩:smile_35:

任何情況都可以練習, 就係肛門用力收縮, hold 住幾秒, 放鬆, 重覆練習, 倍增性趣 :smile_47:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2013-5-8 07:18 PM 發表 查看引用來源
我都想知點改善下
,唔係第一次比SP衝口而出話我下面鬆,做到半路開始狀態爆句咁既野,果下真係幾hurt
佢咁都佩做你 SP .. "鄧" 你可憐 :smile_19:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2013-5-8 07:18 PM 發表 查看引用來源
我都想知點改善下
咁係呀!!!:smile_o02:你個SP咁衰....
女人練收陰係想令男人開心多啫.
唔練都有女人味,唔係只係收陰至吸引到人

可能我生過BB啦,另一方面其實係佢細啫講真,我都感覺唔到佢放左入下面
引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-9 05:55 PM 發表 查看引用來源

咁係呀!!!:smile_o02:你個SP咁衰....
女人練收陰係想令男人開心多啫.
唔練都有女人味,唔係只係收陰至吸引到人

會嘗試
最好佢耐心教我點練,大家開心:smile_o05:

前往最後回覆