上一頁下一頁
發新話題

有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?感覺如何?

收藏  |  訂閱
149  17.9k

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-12 00:45 發表 查看引用來源
你吹妹妹定吹條裙呀?:smile_47::smile_47:
2樣一齊吹:smile_o05:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-5-12 12:53 AM 發表 查看引用來源
2樣一齊吹:smile_o05:
咁樣對住你
咪盞俾你整返濕

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-12 00:55 發表 查看引用來源
咁樣對住你
咪盞俾你整返濕
唔整都濕濕,因為未乾..:smile_o05:
我再整佢,吹天光都吹唔乾:smile_44:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-5-12 12:57 AM 發表 查看引用來源
唔整都濕濕,因為未乾..:smile_o05:
我再整佢,吹天光都吹唔乾:smile_44:
而且吹到腦充血都未乾喎:smile_35:

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-12 01:00 發表 查看引用來源
而且吹到腦充血都未乾喎:smile_35:
sure鮑魚毛毛都吹到"火農",暈低都似

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-5-12 01:02 AM 發表 查看引用來源
sure鮑魚毛毛都吹到"火農",暈低都似
不過公廁撻地咁污糟
你條女都肯掂
勁呀

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-12 01:12 發表 查看引用來源
不過公廁撻地咁污糟
你條女都肯掂
勁呀
舖張tempo搞掂,夠曬堅韌

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-5-11 09:03 PM 發表 查看引用來源

我試過令囡囡噴水。
當時我地係企係度,係某公園入面。
我用手搞緊,佢個人軟曬,佢冇著底底攬住我。
突然聽到滴答,d水噴落我對鞋度,整濕我對鞋,而條裙都濕曬,地下都有d水。
佢話感覺同痾尿唔同,fell到個 ...
巧勁呀...

我都未試過呀,我男友又係手都軟都整唔到,係咪會有急尿既感覺架?有時佢撩到我有好急尿既感覺但我唔知係咪真係急尿所以會忍住唔放鬆,唔知係咪咁樣影響左,點分係急尿定潮吹架?

我都未試過呀,我男友又係手都軟都整唔到,係咪會有急尿既感覺架?有時佢撩到我有好急尿既感覺但我唔知係咪真係急尿所以會忍住唔放鬆,唔知係咪咁樣影響左,點分係急尿定潮吹架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆