上一頁下一頁
發新話題

有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?感覺如何?

收藏  |  訂閱
149  17.9k

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-4-24 02:10 PM 發表 查看引用來源你咪又係。。。哈
我又推下你先!

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-23 08:00 PM 發表 查看引用來源
QQ 我知好多人想推你
下唔係卦..我推人就多...哈哈

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-4-24 07:32 PM 發表 查看引用來源

下唔係卦..我推人就多...哈哈

Q完又Q=完又
               :smile_30::smile_30::smile_30:

其實潮吹唔係個個女仔都會有的
有D女仔有,有D冇
可能樓主你屬於個D會有潮吹的女仔
所以不用太尷尬的

樓主... 請問係唔係女方係會覺得好急... ?
因為我愛人上次去完廁所小解... 我地至愛愛... 做左一陣佢就話好急... 又去多次... 唔知佢係唔係想爆發但又忍住? :smile_19:

引用:
原帖由 Small_Tomato 於 2013-5-2 04:55 PM 發表 查看引用來源
樓主... 請問係唔係女方係會覺得好急... ?
因為我愛人上次去完廁所小解... 我地至愛愛... 做左一陣佢就話好急... 又去多次... 唔知佢係唔係想爆發但又忍住? :smile_19:
個感覺同急無關,差不多出水果陣,會有d麻痺既感覺,跟住放鬆,d水就係咁標出黎架喇

引用:
原帖由 johnnyckc 於 2013-4-25 06:22 PM 發表 查看引用來源
其實潮吹唔係個個女仔都會有的
有D女仔有,有D冇
可能樓主你屬於個D會有潮吹的女仔
所以不用太尷尬的
等如唔係條條仔隻手都撩到潮吹一樣囉

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-3 07:32 PM 發表 查看引用來源

個感覺同急無關,差不多出水果陣,會有d麻痺既感覺,跟住放鬆,d水就係咁標出黎架喇
咁邊種高潮最鍾意呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-5 01:30 AM 發表 查看引用來源
咁邊種高潮最鍾意呀?:smile_o10:
好難揀、陰核高潮好正、陰道高潮又唔想停、潮吹就好興奮

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-5 01:38 AM 發表 查看引用來源
好難揀、陰核高潮好正、陰道高潮又唔想停、潮吹就好興奮
應該陰核高潮最易喎:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆