包皮問題

收藏  |  訂閱
17  1.5k

包皮問題

我13
扯旗後條j個頭露得少少,點算
我下體毛得好少同稀疏,會唔會無得再生?

引用:
原帖由 Steve1006 於 2013-5-19 09:41 AM 發表 查看引用來源
我13
扯旗後條j個頭露得少少,點算
我下體毛得好少同稀疏,會唔會無得再生?

原來係13少,叫D女 or叫雞同你打呀吹呀(大大力死來果種)
做得多就出到頭架:smile_o01:

一個可能好白痴o既想法  
點解男人唔需要好似女子咁樣破處o既 :smile_o05:
即係第一次露出小弟弟個頭時都要撕裂包皮!!!
處男跟處女愛愛, 第一下插入時一齊痛, 一齊標眼水, 一齊流血一齊破處!
咁你地先會更加重視第一次!! :smile_o02:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 06:23 AM 發表 查看引用來源
一個可能好白痴o既想法  
處男跟處女愛愛, 第一下插入時一齊痛, 一齊標眼水, 一齊流血一齊破處!
咁你地先會更加重 ...
做物主就係甘怪,男女設計吾同呀:smile_o01:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 06:23 AM 發表 查看引用來源
一個可能好白痴o既想法  
咁你地先會更加重 ...
第一次反都好痛嫁,不過我估冇女仔破處咁痛姐

因為你地冇撕爛塊皮囉!! :smile_o11:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 10:55 AM 發表 查看引用來源
因為你地冇撕爛塊皮囉!! :smile_o11:
之前有個e生做包皮手術
做完D皮調出騎樓(陽台),曰久積多,又比太陽曬乾
因生意好請左女傭幫手
有曰e生問女傭湯好甜波:smile_o10:
女傭答:湯料來自你陽台既象拔蚌乾呀:smile_o12:
e生唯有:smile_o06:苦:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
要吐呀

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-5-20 12:59 PM 發表 查看引用來源

之前有個e生做包皮手術
做完D皮調出騎樓(陽台),曰久積多,又比太陽曬乾
因生意好請左女傭幫手
有曰e生問女傭湯好甜波:smile_o10:
女傭答:湯料來自你陽台既象拔蚌乾呀:smile_o12:
e生唯有:smile_o06:苦:smile ...
:smile_o02::smile_o02:
做咩你要講埋d 咁o既o野!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile_o02:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 01:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02::smile_o02:
做咩你要講埋d 咁o既o野!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile_o02:
輕鬆下 :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
make love有時需要D笑話:smile_o11:

唔明up咩

前往最後回覆