上一頁下一頁
發新話題

有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?感覺如何?

收藏  |  訂閱
149  17.8k

有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?感覺如何?

有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?

我係中女,其實好鬼尶介,佢係咁挖係咁標水,越挖越標,到第5次果陣直情關唔到個水制咁 ,其實潮吹感覺同高潮唔同,只係好high,男人可能有d滿足感:smile_o12:

有無c hing c姐可以分享:smile_o05:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-19 06:30 PM 發表 查看引用來源
有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?

我係中女,其實好鬼尶介,佢係咁挖係咁標水,越挖越標,到第5次果陣直情關唔到個水制咁 ,其實潮吹感覺同高潮唔同,只係好high,男人可能有d滿足感:smile_o12:

有無c hin ...
Support~~~~

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-19 06:30 PM 發表 查看引用來源有無人試過/見過潮吹? 出到幾多次水?我係中女,其實好鬼?介,佢係咁挖係咁標水,越挖越標,到第5次果陣直情關唔到個水制咁 ,其實潮吹感覺同高潮唔同,只係好high,男人可能有d滿足感:smile_o12:有無c hin ...
其實我都唔明點解我唔得,我d水係每次多到流去大脾,但都唔會噴出黎:smile_39:
究竟係我男人揾唔到我G點,定我真係噴唔到?:smile_42:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-19 06:38 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔明點解我唔得,我d水係每次多到流去大脾,但都唔會噴出黎:smile_39:
究竟係我男人揾唔到我G點,定我真係噴唔到?:smile_42:

我就瞓係度,狗仔同半躺都唔得,要個身向上[櫃]係度先得,你試下:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-19 06:45 PM 發表 查看引用來源我就瞓係度,狗仔同半躺都唔得,要個身向上[櫃]係度先得,你試下:smile_o10: :smile_o10:
即係我扒埋牆,個pat吉起咁比佢挖我妹妹??:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-4-19 06:57 PM 發表 查看引用來源
即係我扒埋牆,個pat吉起咁比佢挖我妹妹??:smile_41::smile_41:

NO,上身好似企係度咁,膝頭就[櫃]係度

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-19 07:01 PM 發表 查看引用來源

NO,上身好似企係度咁,膝頭就[櫃]係度
一係企係地下...單一隻腳搭上床

其實係要叫個男既多實習...

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-4-19 07:01 PM 發表 查看引用來源NO,上身好似企係度咁,膝頭就[櫃]係度
明白啦!!:smile_40:
之前d人話M字脚,放鬆晒會易d潮吹,但我隻公挖到手軟都未得

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-4-19 07:06 PM 發表 查看引用來源其實係要叫個男既多實習...
唉,試左好多次啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆